Brena i Brega po 100.000 evra za Novu Godinu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Već se polako pripremamo za Novogodišnje veče i opet se pojavljuju ona večita pitanje Gde, Šta, S kim i tako dalje. E sad, ako vam se ne ide na neku žurku ili vam se ne plaća neka ulaznica od 50evra pa naviše u nekom klubu, pažljivo čitajte gde ko nastupa. I za koliko para. Heehehe

Beograd je dobio tu čast da proslavi Novu Godinu uz Gorana Bregovića. Hvala gradu Beogradu što je izdvojio iz svog „sićušnog“ budžeta celih 100.000 evra. Uz Bregu će da nastupi i Marija Šerifović (za nekih 50.000 evra) i Ana Stanić (za tričavih 5.000 evra). Uz sve njih očekujemo lud provod. Jedino ako i kod Brege ozvučenje bude bilo kao na koncertu ponovo okupljenog Bijelog Dugmeta onda će Beograđani i svi gosti biti jaaako besni. Dvaput se ne oprašta.

Druga koja je izvukla tih 100.000 evra za svoj novogodišnji nastup je Lepa Brena. Crnogorci su se izgleda primili na staru gardu najboljih pa posle Madone su odlučili da dobro plate i našoj Breni da poželi Crnogorcima srećnu Novu godinu.

U Beogradu će još pevati i Aca Lukas, samo se ne zna tačno mesto, zatim Ana Bekuta će nastupiti u Mažestiku (10.000 evra), Darko Radovanović u hotelu „Jugoslavija“ (16.000 evra), Aco Pejović u Pionirskom gradu (40.000 evra), Boban Rajović u KPGTu (35.000 evra).

Zvezde Granda će malo zaći u unutrašnjost Srbije. Rada Manojlović i Darko Filipović će pevati na Žabljaku (za 25.000 evra), Milan Stanković u Novom Sadu (neće biti sa Radom za Novu godinu, pih), Dušan Svilar na trgu u Pirotu, Bane Mojićević u Sokobanji.

Za razliku od njih, mnoge naše velike zvezde nisu još ništa dogovorile. Među njima su Ceca, Seka Aleksić, Zdravko Čolić, Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Sergej Ćetković… Da li će sedeti kod kuće, videćemo još.

POSLEDNJE VESTI