Budi model na FotoTvitomaniji

Prelepi resort domaćin Tvitomanije

Odmor kakav zaslužujete na najvećoj regionalnij konferenciji o društvenim mrežama Tvitomanija će od 8. do 12. maja biti centar svih dešavanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupiće preko hiljadu učesnika u hotelu Novi Spa Hotels & Resort, verovatno najlepšem hotelu sa pet zvezdica na hrvatskom primorju.

Učešćem na ovoj konferenciji obezbedićete sebi nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete. Svi posetioci imaće obezbeđen maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smešten Novi Spa Hotels & Resort i to po fantastičnoj promotivnoj ceni! Za ukupno 100 evra možete sebi obezbediti polupansion za sve četiri večeri dok traje konferencija. Kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne!

Fotografije vam dobrim delom mogu preneti atmosferu i lepotu ovog luksuznog kompleksa.

Novi Spa

Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja posvećena je baš fotografiji! Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lepom slikom.

Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih meža, govoriće o svom uspehu i podeliće trikove koje je naučio poslednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici biće i modna fotografija. Svi učesnici imaće zadatak da fotografišu modele u kreacijama modne kuće Luna. FotoTvitomanija je takmičenje, a najbolje fotografije biće objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.

Pozivamo sve učesnice Tvitomanije da budu modeli na ovom takmičenju. Devojke će biti fotografisane u eksterijerima i enterijerima fantatičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobiće adekvatne nagrade. Svoje podatke, dve fotografije i konfekcijski broj možete poslati na foto@tvitomanija.me.

Budite i vi deo najvećeg regionalnog skupa, i pojavite se na mnogobrojnim fotografijama koje će zasigurno preplaviti sve društvene mreže sredinom maja.

Jedan od detalja u unutrašnjosti hotela

Inače, veliki broj poznatih tivteraša i selebritija je najavio svoj dolazak. Među njima su Nina Badrić, Željko Joksimović i mnogi drugi, a spekuliše se da će se na ovoj konferenciji pojaviti i veoma aktivni tviteraš Vlado Georgiev.

Povezane vesti

Back to Top