Search
Close this search box.

Budite deo serije Ubice mog oca: evo kako

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Popularna serija Ubice mog oca trenutno je u trećoj sezoni prikazivanja, a avanture glavnih junaka ne prestaju da intrigiraju iz dana u dan.

Sjajna ekipa rešila je da seriju još više približi fanovima, koji sada mogu postati deo serije i to uz nekoliko klikova, preko zvanične Facebook stranice!

Sve što treba da uradite jeste posetite ovu fotografiju i isprobate ram, kojim postajete jedan od članova Ubica.Možete ga i podeliti sa ostatkom Facebooka i tako dodatno začiniti ovu akciju.

https://www.facebook.com/UbiceMogOca/posts/514087772330246

Očekivanja od treće sezone su velika, a uigrana ekipa koja stoji iza ovog naslova, pobrinula se da nam začini prvu epizodu, pa smo već tada dobili nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, intriga, uzbudljivih scena, pokrenuti nova sezona.

Uz već uigranu ekipu, glavni akteri su i Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Vuk Jovanović, Peđa Bjelac, Borka Tomović i Radoš Bajić.

Pratite uzbudljiv nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu i saznajte gde se ove sezone krije istina. TOP kanal emituje se u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije.

POSLEDNJE VESTI