Search
Close this search box.

Caitlyn Jenner i Reese WItherspoon su žene godine!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Naslovnica pripala je prelepoj Reese (foto: Celebuzz)

Prema odabiru magazina Glamour, ove poznate dame dobile su laskavu titulu žena godine. To su: rijaliti zvezda Caitlyn Jenner, glumica Reese Witherspoon, balerina Misty Copeland, bivša pevačica i kreatorka Victoria Beckham, aktivista i predsednica organizacije Planed Parenthood Cecile Richards, preduzetnica Elizabeth Holmes, kao i ženski fudbalski tim Sjedinjenih Američkih Država.

Popularni list slavi i 25 godina uručivanja nagrada uspešnim ženama na polju mode, zabave, preduzentništva i politike, a sama ceremonija biće održana 9. novembra u Njujorku.

Pogledajte neke od fotografija koje krase stranice jubilarnog izdanja američkog časopisa i šta su o ovim uspešnim ženama rekli njihovi bliski prijatelji:

Caitlyn Jenner (foto: Flamour)

Odabir transrodne Caitlyn, koja je donedavno bila poznata kao Bruce Jenner izazvao je oprečne i podeljene reakcije u javnosti.

„Caitlyn je odlučila da živi. Znala je da to neće biti lako, morala je da se suoči sa armijom fanova Olimpijskog šampiona Bruca Jennera, sa celom Kardashian imperijom u kojoj je bila očinska figura, ali i sa LGBT zajednicom“, zaključila je glavna urednica na pitanje zašto je izabrana baš Caitlyn.

„Njen preobražaj je bio javan. Posle nje više niko neće čekati 65 godina da bude ono što jeste“, rekla je o rijaliti zvezdi Alex Schmider iz LGBT zajednice Los Anđelesa.

Reese Witherspoon (foto: Glamour)

„Reese je žena godine zato što snima filmove i daje ženama priliku da budu uspešne“, objasnila je za Glamour glumičina bliska prijateljica, komičarka Chelsea Handler.

Victoria Beckham(foto: Glamour)

„Victoria je bila dovoljno hrabra da stvori svoj stil. Privržena je, preduhovita i pravi drug“, objasnila je drugarica poznate kreatorke, glumica Eva Longoria.

 

POSLEDNJE VESTI