in

Ćazim Osmani: Mrka mi je zabranio da muvam Anu Bekutu!

Dalje od Mrkine drage (foto: Alo!)
Dalje od Mrkine drage (foto: Alo!)

Albanski biznismen, Ćazim Osmani, progovorio je za domaće medije o višegodišnjim spajanjima sa srpskim pevačicama, ali i otkrio da mu je političar Milutin Mrkonjić skrenuo pažnju da ne muva njegovu dragu, Anu Bekutu.

Domaće medijima su najviše zaintrigirale Čazimova druženja sa pevačicama Natašom Bekvalac i Anom Nikolić, a sada Osmani otkriva u kakvim je odnosima sa ovim zanosnim pevačicama.

“Sa Anom i Natašom sam u prijateljskim odnosima. Pevale su u mom hotelu u Poreču, a bile su i privatno”, kaže Ćazim za Kurir, dodajući kroz smeh da bi voleo da na svojoj jahti, kao nekada ove dve lepotice, ugosti i folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović, “Njene pesme baš volim”.

Ćazim je upoznao političara Milutina Mrkonjića na slavi pevača Šabana Šaulića, koji ga je, kako kaže upozorio da ne ide mnogo oko njegove ljubavi, Ane Bekute.

“Milutin mi je tom prilikom rekao, Nemoj ovu moju da muvaš“, koji je dodao da nikada ne bi muvao folk pevačicu, iz poštovanja prema njenoj karijeri, “Ona je dobar pevač i velika zvezda. Najviše volim njenu Kralj ponoći.

Njegovo prijateljstvo sa folk legendom Šabanom Šaulićem traje 30 godina, te je odgovorio da li je dao savet svom prijatelju, tokom pevačeve afere sa Ivonom Negovanović – Cucom.

“Ne mogu mu ja dati savet. On bolje zna nego ja da nije mogao da spreči pisanje medija. Da li mu je sve to donelo dobro ili loše, on zna najbolje. Pokušala je da se napravi njegova slika kakva ne odgovara istini, što mu je napravilo porodični problem”, kaže Ćazim.