Prati nas

Šokantno

Nećete verovati koga je sada Ćazim kitio novcem!

Talentovana Teodora dirnula biznismena (foto: Blic)

Talentovana Teodora dirnula biznismena (foto: Blic)

Ćerka najpoznatije loto devojke Suzane Mančić, Teodora Kunić, zapevala je pesmu Verice Šerifović i podigla celu kafanu na noge, a zatim i saznala da ima jednog veoma darežljivog fana.

“Ne dam bolu da me slomi, ne dam suza da mi krene”, zapevala je starija ćerka Suzane Mančić u hotelu albanskog kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija u Poreču, ne znajući da će do kraja pesme zaraditi nekoliko stotina evra!

Naime, Feliks kako ga inače zovu, slab je na pevačice, ali i na dobru pesmu. Novac mu, razume se, nije problem, a njegov merak nema cenu. “Teodora je na modnom dešavanju, koji se desio proteklog vikenda u Poreču bila angažovana kao manekenka, ali se, nakon revija koje su se održale u hotelu, pokazala i kao uspešna pevačica na žurki održanoj u čast ove manifestacije. Na njoj je, između ostalih, goste zabavljao i Džej. Atmosfera je bila odlična i pre nego što je Teodora uzela mikrofon u ruke, ali čim je zapevala pesmu Verice Šerifović nastao je potpuni delirijum”, ispričao je izvor Blica sa lica mesta. On kaže da Ćazim Osmani nije žalio novac kada je Teodora u pitanju jer ga je svojim glasom pogodila u srce.

Teodora umalo zasenila Džeja! (foto: Blic)

Teodora umalo zasenila Džeja! (foto: Blic)

“Nije samo Ćazim kitio Teodoru već i njegovi prijatelji, brat. Njih desetak su se baš otvorili, jer su novčanice u apoenima od 50, 100 i 200 evra bukvalno letele na sve strane. U jednom momentu više nije mogla da ih drži u ruci pa ih je u par navrata ubacivala u svoju ručnu torbu”, ispričao je izvor za Blic.

Da je dobro prošla, shvatili su svi putnici koji su se u Beograd vratili baš kao što su i otišli, autobusom. Ali bez nje. “Teodora je ostala još par dana u Poreču. Vratiće se avionom”, rekli su organizatori prisutnim novinarima.

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. aaa

  24. 06. 2015. at 22:47

  Ovaj kako je krenuo početi će i muškarce na estraditi kititi svojim…novcem

 2. JUNKIE

  25. 06. 2015. at 09:56

  Izjeba nam siptarcina pola ekstrade

 3. kiki

  25. 06. 2015. at 14:25

  Koja noramlna devojka, kojoj nije zanimanje da peva, bi primala od totalnih stranaca pare i dozvoljavala im da je kite???

 4. ESMA

  05. 11. 2015. at 17:21

  Zazim je okitio pjesmu a ne TeODORU,POTPISUJEM ,JER NE KITI VALJDA SVAKU BEZIZRAZAJNU PJEVACICU. OSECAM DA NE .ZNAM DA GA NE POZNAJEM VISE NEGO ON SAM SEBE ,ALI GA VISE CENIM,KAO SO SAM VEC NEGDE,POVODOM NEKOG TRACA ILI ISTINE NAPISALA.

 5. ESMA

  01. 03. 2016. at 14:16

  Cazim je “slab’NA DOBRU MUZIKU I NEMOJTE DOVODITI U SUMNJU COVEKA KOJI ZBOG PJESME KITI ZAUZETU PEVACICU.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top