Prati nas

Šokantno

Zbog čega je Brena izbacila Mrkonjića iz Granda?

Breni je pao mrak na oči kada je videla albanskog biznismena (foto: arhiva)

Breni je pao mrak na oči kada je videla albanskog biznismena (foto: arhiva)

Lepa Brena izbacila je Milutina Mrkonjića iz Grandovog studija na Košutnjaku jer je na snimanje emisije Zvezde Granda doveo Ćazima Osmanija.

Breni je očigledno zasmetalo prisustvo kontroverznog albanskog biznismena koji ima burnu istoriju sa srpskim pevačicama, pa je Mrkonjiću naredila da odmah napusti studio i povede Osmanija sa sobom. Mrkinoj partnerki Ani Bekuti cela situacija nije bila prijatna, ali se složila sa Brenom i zabranila svom dragom da dolazi na snimanja emisije.

Iako tvrdi da ne poznaje kontroverznog biznismena, Mrkonjić i Ćazim su se, navodno, sprijateljili u januaru na slavi kod Šabana Šaulića.

“Mrka ga je doveo u Zvezde Granda. Osmani je pre početka snimanja razgovarao sa svojim prijateljem Šabanom i sve je bilo u redu dok ga Brena nije videla. Tada joj je pao mrak na oči i rekla im da obojica napuste snimanje”, tvrdi izvor magazina Svet koji je bio na licu mesta.

Milutin Mrkonjic Ana Bekuta

I Ana Bekuta se složila sa Breninom odlukom (foto: arhiva)

Međutim, bivši ministar negira da je izbačen iz studija: “Mene niko nije isterao iz Granda. Nema govora o tome. Brena mi ništa nije rekla, neću to da kometarišem. Kakav Ćazim, pa jesam li pet puta rekao da ga ne znam? Šta će mi on? Viđam se sa hiljadu ljudi, pa šta sad”, bio je odlučan Mrka kada su ga novinari upitali za komentar.

3 komentara

3 Comments

 1. bbbbb

  26. 04. 2015. at 08:57

  Sta reci Brena se boji da je ona na redu ovaj Osmani ide redom a neodoljiv je ?

 2. Salemig

  26. 04. 2015. at 15:03

  Ako se ne varam Brena je prva koja je ovoj kreaturi od Cazima stala na put, ostali ga prihvataju kao bozanstvo. Breno sledeci put da spremis motku za svaki slucaj!

 3. maja

  01. 07. 2015. at 02:23

  Svi Albanci imaju komplex da budu face u bg. E ,pa ne mozes.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top