in

Ceca: Arkana treba da glumi Vuk Kostić… ili Brad Pitt


Iako se godinama priča da bi o životu Cece Ražnatović mogao da se snimi film, sve do sada nije bilo zvaničnih informacija o tome.

Ipak, u razgovoru za Informer, folk zvezda otkrila je koga bi volela da vidi u ulozi pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

„Vuk je moj prijatelj, i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka,“ rekla je Ceca.

Ceca je, inače, dala dozvolu za snimanje filma o Arkanu, iako je do nedavno bila protiv takvog filmskog ostvarenja.

„Od starije generacije, verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je znao Željka, družili su se, i bilo bi mu lako da uđe u njegov lik,“ rekla je ona.

Nedavno je Miloš Biković izjavio da bi rado igrao Arkana, na šta mu je Veljko Ražnatović odgovorio da ne bi trebalo da „čačka“ ulogu njegovog oca, prenosi Mondo.

Ko je bio Željko Ražnatović Arkan?

Željko Ražnatović Arkan bio je vođa Srpske dobrovoljačke garde, ozloglašenih paravojnih formacija tokom rata u bivšoj Jugoslaviji, zbog čega je protiv njega podignuta optužnica pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju u Hagu, ali je ubijen pre nego što je izveden pravdi.

Upucan je 15. januara 2000. u „sačekuši“ u tadašnjem „Interkontinentalu“ na Novom Beogradu, dok je sedeo sa bivšim radnicima Saveznog SUP-a Draganom Garićem i Milenkom Mandićem.