Ceca brani Arkana: Dogovorite se da li je bio miš ili strah i trepet

Vidno uzrujana, Ceca Ražnatović progovorila je o raznoraznim natpisima koji već godinama kruže u medijima, a koji se tiču pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. 

„Ja zadnjih 7 dana samo demantujem lažne natpise, vezano za Veljka i ove sad insinuacije. Za pokojnog Željka, ljudi, ja čitam sve i svašta! Na kraju sam rekla – ljudi, dogovorite se, da li je taj čovek bio strah i trepet ili mali miš kog su šamarali, vukli za uši, tukli… Ljudi, prestanite da plasirate gluposti. Pustite čoveka da počiva u miru“, rekla je Ceca, pa dodala:

„Za svekrvu sam skoro demantovala… Mislim da je to bilo prošle godine… Bila sam zaista šokirana! Jedan list je napisao da se udavala za Šiptara u Prištini, da je moj pokojni Željko rođen u Prištini, i da mu je pokojni otac bio policajac. Moj pokojni Željko… Pošto mu je otac vojno lice, bio je pukovnik avijacija, rođen je u Brežicama u Sloveniji, a majka jeste iz Prištine. Pa sam slala rodni list, smrtovnicu, da dokazujem, zato što mi to smeta. Zašto kaljati staru ženu koja ništa nije zgrešila?“, poručila je u emisiji Premijera.

POSLEDNJE VESTI