Ceca: Kao Arkanovoj udovici svašta su mi pripisivali

Folk diva govori o braku sa Arkanom, patnji nakon njegove pogibije, dugu državi od 1,5 miliona evra...
Folk diva govori o braku sa Arkanom, patnji nakon njegove pogibije, dugu državi od 1,5 miliona evra…

 

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u intervjuu dnevnom listu Kurir govori o braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i ističe da je to bio najsrećniji period njenog života, nakon koga je puno propatila. Pored toga Ceca poručuje da nakon 9 godina sada može mirno da živi, pošto 15. juna plaća poslednju ratu državi, na konto duga od 1,5 miliona evra!

“U braku sam bila voljena, mažena i pažena. Kad pričam o privatnom životu, potenciram to, jer mi je period sa Željkom bio najsrećniji. Posle toga sam svaki sekund braka morala da propatim kroz razne situacije. Samim tim što sam udovica Željka Ražnatovića, neke stvari su mi se a priori pripisivale. Plaćam ceh za koji ne znam da li sam dužna i zašto bih bila. Ako je to građanska dužnost, moram da je ispunim. Ružno je to što mi se dešava, ali idemo dalje”, izjavila je Ceca za izvor, poručivši da tek danas, posle 9 godina, može mirno da živi.

“Milion i po evra je čitavo bogatstvo! Ne pamtim da je ikada iko u Srbiji platio toliku kaznu, a pogađaju me priče da je meni neko pomogao. Ipak je ovo Srbija i da mi je neko pomogao, niti bih bila osuđena, niti bih plaćala bilo šta. Nisam osuđena zbog utaje poreza, to je apsolutna neistina. Porez je evidentiran na Obilić. Ni dinar nisam uzela od kluba za svoju korist, a u prilog tome govori veštačenje sudskih veštaka. Drago mi je da se to završava. Posle devet godina napokon mogu mirno da živim.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top