Prati nas

Vesti

Ceca ne štedi: Dala 120.000 evra za Veljkovu svadbu

Svetlana Ceca Ražnatović ne štedi kada je u pitanju svadba njenog sina Veljka Ražnatovića, koji se u nedelju ženi sa verenicom Bogdanom Rodić.

Kako Kurir prenosi,folk zvezda potrošila je 120.000 evra.

“Ceci i njenoj porodici je Veljkovo venčanje trenutno najvažnije slavlje. Pevačica želi da sve bude na vrhunskom nivou i uopšte nije štedela novac. To će biti prava srpska svadba i veselje o kojem će se mesecima pričati. Međutim, da bi sve to bilo na nivou, neko mora sve to i da plati. Ceca ženi sina i želi da snosi apsolutno sve troškove”, rekao je izvor i dodao da oni nisu mali.

“S obzirom na to da će biti 500 zvanica, Ceca je želela da plati restoran i za goste sa mladine strane, ali Bogdanini roditelji su izrazili želju da i oni učestvuju, pa će snositi troškove za 150 svojih zvanica, a za ostalih 350 gostiju plaća Ceca. Samim tim restoran sa najskupljim menijem će Cecu da košta 35.000 evra”.

Za mladu se šila haljina koja će na sebi imati 30.000 kristala, a koštaće 10.000 evra, dok će druga haljina koju će Bogdana nositi biti upola jeftinija. S obzirom na to da će Veljka i Bogdanu venčati Cecin duhovnik u Hramu Svetog Save, pevačica će učestvovati u darivanju hrama.

“Ceca će dati sigurno 5.000 evra. Tu su troškovi i za Veljkovo odelo, koje je kupio u inostranstvu za 20.000 evra, ali i Cecine dve haljine od 10.000 evra i Anastasijino odelo od 2.500 i haljina od 3.000. Tu je i nakit za mladu od 15.000 evra, kao i darovi za njene roditelje od po 2.500. Kad se podvuče crta, biće oko 120.000 evra troška”, završio je izvor ovog lista.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top