Ceca odlučila da tuži Karleušu!

Otvoreno pismo Jelene Karleuše Ceci Ražnatović, po svemu sudeći će proveru istinitosti dobiti na sudu!

Ceca ni ovog puta ne bi reagovala da Jelena u svom blogu nije spomenula njenu decu i to u ružnom kontekstu!

“Svetlana bi verovatno i ovoga puta, kao i dosad, prešla preko cele priče bez želje da interveniše na bilo koji način da Jelena nije uzela u usta njenu decu, što Ceca ne dozvoljava nikom. Nije ovo prvi put da je Karleuša proziva za sve i svašta, tako da je ona već oguglala na te napade. Prosto, shvatila je već odavno da JK tako želi da bude u žiži medijskog interesovanja, da je to njen način bavljenja estradom, tako da, uprkos stresu, jeste bila čvrsta u odluci da ne reaguje sve do ovog poslednjeg slučaja”- otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da će Ceca tražiti odštetu od 10 miliona dinara!

“Ipak, ono što je juče uradila Karleuša prešlo je granicu njenog strpljenja. Spominjanje Veljka i Anastasije, i to u tako ružnom kontekstu, nateralo je Cecu da se obrati advokatima jer želi da ih koliko god može zaštiti od toga da se takve situacije ne ponove u budućnosti. Advokati će podneti parničnu tužbu, u kojoj će tražiti odštetu od 10 miliona dinara, a trenutno se razmatra da li ima elemenata i za krivično gonjenje. U svakom slučaju, moraće da dokaže taksativno sve što je rekla u svom otvorenom pismu” zaključuje osoba bliska Ceci za Alo.

Iz PR službe Ražnatovićeve nisu ni demantovali, ni potvrdili saznanja do kojih su došle kolege iz Alo-a.

“Sve je u rukama advokata, i to je naš jedini komentar.”

S druge strane, Karleša je vrlo sigurna da se sa Cecom neće naći na sudu!

“Hajde da se vi i ja kladimo u čokoladnu bananicu da tužbe neće biti! Mada bih to jako volela” rekla je JK.

Koleginice sa estrade ili podržavaju Cecu, ili ne žele da se mešaju u sukob dve pevačice!

Mira Škorić: O Ludoj Nasti treba da brinu specijalizovane ustanove!

“Kada ste ceo svoj život u senci nekoga ko vam je nedostižan u svakom pogledu i kada u jednom momentu shvatite da ste život protraćili u vlastitoj inferiornosti, i pri tom još evidentno pucate na svim poljima, opravdana je i vaša ogorčenost. Takvima se prašta, jer su sami sebi najveća kazna. Neuračunljivim i duševno obolelim osobama se prašta, a i ja zaista nemam vremena da se vucaram sa takvima po sudu. Konkretno za taj slučaj su zadužene specijalizovane ustanove i zaista se pitam šta čekaju! Nakon što je rikna vo Skopje, kako javljaju svi tamošnji mediji, situacija je kritična, treba pomoći unesrećenoj ženi.”

Ana Nikolić: Ostaću suzdržana!

“Nikad nisam ulazila u estradne ratove. Za sobom nemam nijednu medijsku prepisku sa koleginicama, tako da ni sada ne želim ni da se mešam, ni da se bavim tuđim životima, naročito ne da se u iste mešam svojim stavovima ili mišljenjem. Ostaću suzdržana, ne samo kada su u pitanju Ceca i Jelena, već uvek.”

Seka Aleksić: Karleušu boli što joj Ceca ne odgovara!

“Šta reći osim da je dotična dostigla najviši stadijum neljudskosti. Sada kada je dotakla dno ne bira sredstva da se obračunava i napada uspešnije od sebe. Zaboravlja da bljuvotine koje piše čitaju i nečija deca. Ceca je uvek bila dostojanstvena i nikada nije uzvratila na njene prozivke, a to je najviše boli. Sramotno je što je svojim pismom udarila i na medije nazivajući ih nečijim plaćenicima, a znamo svi da su je upravo ti mediji učinili poznatom. Samo ću reći – sramota! Ceci pružam svu podršku, a nadam se da će na ovakve stvari odreagovati i nadležni organi”

Nada Topčagić: U moje vreme obesili bi je na trgu!

“To što je Jelena rekla da Ceca pu*i kriminalcima je meni nedostižan rečnik. Da li ste takve reči ikada čuli od nas starijih pevača?! Možda su se one i dogovorile da se prepucavaju, ništa me ne bi iznenadilo. Da su u moje vreme takve reči izgovorene, bili bismo obešeni na Trgu Republike! Mlade generacije se ponašaju kao deca kukuruza! To je nevaspitanje. Moral je opao i, što je najgore, kolege na estradi vole kavgu između pevača. Meni su svi zamerili što sam se izvinila Zorici Brunclik jer sam rekla da je ne smatram kraljicom. Kako to da protumačim osim kao ponovno raspirivanje vatre između nje i mene.”

Izvor: Alo.rs, Pressonline.rs


Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.