in

Ceca: Ostajala sam bez dinara i pozajmljivala novac


Folk zvezda Ceca Ražnatović je prilikom gostovanja u emisiji „Magazin In” progovorila o teškim trenucima u životu o kojima javnost malo zna.

Naime, Sanja Marinković pitala je svoje goste da li im se nekada desilo da „nemaju ni za kiflu“, na šta je Ceca priznala da je bilo perioda kada je bila bez dinara, iako je među najslavnijim i najuspešnijim imenima na estradi.

„Svi mi imamo privatan život. Svi smo mi na kraju dana ljudi. Svi mi imamo porodice, probleme i, naravno, oscilacije u životima. Sve nekada ide super, nekada zakoči. Ja mislim da smo svi prošli kroz te situacije i nije sramota nemati u životu“ počela je.

„Nije sramota biti siromašan. Meni je žao kada je neko siromašan i kada ne može da priušti sebi bar osnovne stvari, ali to nije sramota. Svako se radom i trudom može pomeriti iz mrtve tačke i iskoristiti pružene šanse ,“rekla je pevačica u emisiji „Magazin In“.

„Dešavalo mi se da nisam imala žutog dinara kod sebe. Ja pričam onako kako jeste, to je istina. Neko to možda ne bi pričao, jer misli da je to sramota. Ne, to nije sramota. Imala sam takve životne situacije da sam ostajala bez dinara i pozajmljivala novac koji mi je bio potreban i rešavala neke svoje životne situacije i probleme. Spasavala sam se iz tih situacija, ali svojim radom. Ljudi mogu da vide da ja radim i zarađujem,“ rekla je i zaključiča:

„Sve što nemaš i sve što se desi i sve što nije tako strašno da ne može da se popravi i reši – nije problem. Problem je kada je čovek bolestan i ne može da se izleči, sve ostalo može da se reši, sve ostalo dođe i prođe.“