Prati nas

Vesti

Ceca otkrila detalje Veljkove svadbe: Ništa od njene venčanice

Ceca Ražnatović otkrila je kako teku pripreme za svadbeno veselje između njenog sina Veljka i njegove devojke Bogdane.

“U nedelju ponovo slavlje, Veljko pravi svoje momačko veče. Turbo je sve ovih dana,” započela je ona, pa objasnila kako će izgledati taj dan.

“U jedan dan će stati i venčanje i velika žurka u Hajatu, tako da ja mislim da će biti jako lep dan. Ispoštovaćemo tradicionalne običaje, kupovina mlade, sve će biti u jednom danu, i crkveno i građansko venčanje. Mislim da će to biti lep dan,” kaže Ceca za Pink.rs.

Folk diva otkrila je i da li će se snajka Bogdana udati u njenoj venčanici, kao što se pisalo.

“Ne mogu ništa da vam kažem i odakle vam to da će Bogdana nositi moju venčanicu? Pišu i da će Veljko nositi uniformu, a to je dezinformacija. Ja nisam dala nikakve izjave, više je tu bilo nagađanja, zato što je to medijski zanimljivo, ali gledam da ostane najveći deo u krugu porodice. Znam da smo medijski eksponirani, ali nešto čuvamo i za sebe,” rekla je muzička zvezda.

Inače, Bogdana je u drugom stanju, što je Ceca saopštila prošlog meseca.

“Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti…” napisala je tada na Instagramu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top