Ceca posetila Arkanov grob

Iako se mnogo spekulisalo gde će folk diva otići prvo po izlasku iz kućnog pritvora Ceca Ražnatović posetila je grob svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Ona je to učinila prvog dana po skidanju narukvice, a grob supruga posetila je u pratnji sestre Lidije.

“Iako nije planirala prvog dana da izlazi iz kuće, Ceca nije izdržala a da ne ode na Željkov grob, naročito zato što nije mogla da prisustvuje godišnjici njegove smrti, koja je bila 15. januara. Ovo je bilo prvi put nakon 12 godina, koliko je prošlo od njegovog ubistva, da tog dana nije bila na groblju i to ju je mučilo sve do isteka kazne. Kada je samo nekoliko sati nakon što je njen advokat otišao tražila od obezbeđenja da spreme džip jer želi da izađe i pitala Lidiju da pođe sa njom, svi u kući su bili iznenađeni. Na brzinu se spremila i krenula”, kaže zvor blizak pevačici.

Inače, Ceca je već uveliko počela da priprema dokumenta koja su joj potrebna kako bi izvadila novi pasoš jer joj je stari popunjen. Čim dobije novi pasoš ona će otputovati na Kipar kod Anastasije i Veljka. Pevačica će do daljnjeg, svaki svoj izlazak iz zemlje morati da prijavi Prvom opštinskom sudu u Beogradu, u kojem se protiv nje i njenog zeta Predraga Ocokoljića vodi postupak zbog pretnji direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću.

Izvor: Pressonline.rs

 

Povezane vesti

Back to Top