in

Ceca pred kamerama progovorila o napadu


Dvojica navijača Crvene zvezde su u nedelju 30. septembra sa dva “mini-kupera” naizmenično udarali u kapiju kuće pevačice Svetlane Cece Ražnatović. 

“Ovo što se desilo pre sedam dana to je jedna ogromna neprijatnost za svakog normalnog čoveka, ne samo za mene”, istakla je Ceca, gostujući u emisiji Premijera.

„Razumem da šališ na račun mog izgleda, mojih pesama… to mi je okej. Ja ne mogu svima da se dopadnem. Ali šaliti se nečim što je ozbiljna neprijatnost, što svakome može da se desi i svačiju decu može da uplaši i da potrese, to je nešto što govori o tim ljudima,“ izjavila je ona, i dalje u neverici, potresena onime što se dogodilo.

„Kada javna ličnost napravi neki prestup, odmah se objave i puno ime i prezime i fotografija… a drugi ljudi kada prave ozbiljna krivična dela onda inicijali i broj godina. Ne! Svi smo jednaki pred zakonom,“ govorila je pevačica, sve vreme insistirajući da se imena i lica počinilaca krivičnih dela treba uvek obelodaniti narodu, kao i mesto stanovanja.

Kako je cela porodica u vreme incidenta bila kod kuće, osećanja su im i danas pomešana.

„Svi smo bili šokirani. Ne znamo razlog… pređe polako preko ležećeg, daje migavac i zaleće se dva puta u moju kuću!“ izjavila je ona začuđeno, objasnivši da je iz medija saznala ko su mladići te se zahvalila svima koji su joj izašli u susret u ovo teško vreme.

“Jesmo li mi civilizovan narod ili divljaci”, zaključila je priču ona. (Svet)

Izmena, 25. oktobar 2018: U prvobitnoj verziji teksta, nenamernom greškom navedeno je da policija traga za Senadom Mahmutijem. Gospodin Mahmuti nije učestvovao u navedenom događaju, on je bio kod svoje kuće, a jedina njegova veza sa ovim događajem je to što je jedan od automobila kojim je izvršeno krivično delo, pre par meseci prodao drugom fizičkom licu. Posebno je netačno da je g. Mahmuti bio u bekstvu i da je za njim raspisana potraga. Odmah po saznanju (iz štampe) da je imenovan kao jedan od učesnika u ovom događaju i to 4.10.2018, otišao je u PS Savski Venac, gde je dao izjavu i gde je saslušan u svojstvu građanina (o čemu je sačinjena Službena beleška o obaveštenju primljenom od građana.) Redakcija portala Tracara.com izvinjava se g. Mahmutiju na ovoj nenamernoj grešci, nastaloj usled prenosa teksta sa portala Svet.