Ceca progovorila o teškim trenucima kroz koje prolazi: Imam temperaturu, ali ne volim da se prenemažem

Svetlana Ceca Ražnatović protekli vikend provela je u izuzetno teškim problemima: sa virusom i pod temperaturom morala je da nastupi u Vršcu.

No, kako je sama rekla za jedan dnevni list, njoj to nije smetalo.

“Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i da se prenemaže, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuzijama. Nisam želela da razočaram publiku i otkažem koncert. Rekli su mi organizatori da je publika došla iz Rumunije i svih krajeva Vojvodine. Zaista sam se potrudila da ne osete da sam bolesna,” objasnila je svoje zdravstveno stanje Ražnatovićeva, a na konstataciju da je ovime ugrozila svoje zdravlje, ispričala je da joj nije prvi put.

“Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temepraturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena što bi rekao naš narod kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila nije mi ništa, a ustvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu. Više volim da sam čvrsto na nogama i da to mogu,” izjavila je Ceca.

“Nisam negativna po prirodi, veselo sam biće i trudim se da iz svih mogućih situacija izvučem nešto pozitivno,” rekla je folk zvezda i dodala da i kada joj nije sve baš najbolje ume da se smeje glasno.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.