Search
Close this search box.

Ceca Ražnatović i Željko Mitrović- pomirenje?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon dve godine lične, ali i medijske svađe, Ceca i Željko Mitrović zakopali su ratne sekire. O ovome se dosta u poslednje vreme šuškalo, jer je Ceca već trebalo da se pojavi u „Zvezdama Granda“, na šta je Mitrović, direktor televizije Pink izjavio da mu to ne smeta. Takođe se govorilo i o njenom ulasku u kuću „Velikog brata“, koja se emitovala na Pinku.

Sada su se bivši prijatelji i zvanično pomirili, a susret se navodno desio u beogradskom klubu „Teatro“, kada su ovaj događaj Ceca i Željko čak i zalili šampanjcem.

svetlana-raznatovic-ceca

Da vas podsetim da je rat između Cece i Željka počeo posle priče Dejana Milenkovića Bagzija da je Ceca ozloglašenom Zemunskom klanu predlagala da jedna od osoba za kidnapovanje može biti i sam Mitrović, u to vreme njen blizak prijatelj.

Evo šta je Mitrović rekao u izjavi za Press:

„Tačno je, Ceca i ja smo se u četvrtak sreli i pomirili smo se. Uspostavićemo poslovnu saradnju, normalizovati odnose, a Ceca će se na Pinku pojavljivati u zavisnosti od njenih i naših potreba. Ne bih da od ovoga pravimo spektakl i patetiku, niti da razmišljam o tome ko je za šta kriv, ali ljudski je praštati.“

Kako se šuška, Ceca će se jako brzo pojaviti na televiziji Pink, koliko već sutra i to kao deo žirija u okviru emisije „Zvezde Granda“.

Izvor: Press, Alo, Blic

POSLEDNJE VESTI