Prati nas

Vesti

Ceca Ražnatović: O dečku pričam samo deci

Javnost već godinama nije imala priliku da upozna nekog izabranika pevačice Cece Ražnatović, i to zato što ona ne želi da javno predstavi svog dečka. O njenim romansama znaju samo deca Anastasija i Veljko.

’’O momcima ne želim da pričam ni sa kim, osim sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Ne mogu da delim te stvari sa nacijom. I da imam dečka, nikada vam to ne bih rekla, zato što je to moja privatna stvar. Trudiću se da tako i ostane. Ako me uhvate s nekim, to je drugo. Mogu samo da kažem da se nikada više neću udavati’’, započinje priču pevačica, koja već 19 godina od ubistva Arkana odbija da govori o momcima.

Ona dodaje da njenoj deci mnogo nedostaje otac, posebno Veljku:

’’Stalno me zove da ga gledam u ringu, a ja mu ponavljam da mi ne pada na pamet jer je to za mene ogroman stres. Sve se promenilo kad me je pozvao 31. maja na meč sa Hrvatom Petrom Mrvuljom i kazao: ’Nemam oca da me podrži, želim da neko moj bude tu. Voleo bih da ti i Anastasija prisustvujete meču. Kako ti nije žao da ne dođeš?’’.

Za kraj, dodaje da je jako ponosna što su i Veljko i Anastasija pronašli svoj put u životu, iako su ih stalno poredili s poznatim roditeljima, piše Informer.

3 komentara

3 Comments

 1. Kica

  23. 07. 2019. at 20:03

  Samo osta glas a lepotu vreme odnesd oj starosti teska bolesti mozga

 2. Veljko

  23. 07. 2019. at 20:57

  Jbt, ona je toliko nasmrkana da jedva otvara usta dok prica ove nebuloze

 3. Po mom ukusu

  26. 07. 2019. at 15:13

  Prelepa žena…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top