in

Ceca Ražnatović poručuje kolegama: Dajete loš primer omladini

Kako žive pod budnim okom javnosti, poznate ličnosti često služe kao uzor mlađim generacijama, zbog čega pevačica Ceca Ražnatović apeluje kolegama da pripaze na ponašanje.

Ceca smatra da je vaspitanje najbitnija karika u odrastanju deteta i usmeravanju omladine, a ističe da je mnogo javnih ličnosti koje zapravo daju loš primer omladini, a da toga nisu ni svesni.

’’Ako si u javnom životu apsolutno moraš da paziš na svaku reč i na svoje lično ponašanje, jer ti si model nekome, neko te prati i neko upija sve što kažeš, kako se ponašaš, i beleži tvoja dela. To je jedna velika odgovornost, ali mislim da ljudi ne shvataju kolika je to odgovornost, dozvoljavaju sebi sve i svašta samo da bi bili u centru pažnje, a u stvari rade nešto loše, pogotovo kada je omladina u pitanju’’, ističe naša poznata pevačica.

Ona smatra da je odradila odličan posao kada je vaspitanje njene dece u pitanju, pa dodaje:

‘’Nema to veze sa genetikom, već sa modelom vaspitanja. Ja sam se potrudila da svojoj deci objasnim. Ako ste zdravi u glavi, normalno da vam to nije bilo IN, ako ste poremećeni u glavi onda ćete se baviti primitivizmima, psovkama, svemu nečem lošem što ne treba raditi, sad je nekako postalo IN, meni je to i dalje nešto što je bezveze i tako će i ostati’’, rekla je Ceca u emisiji Ekskluzivno.