in

Ceca Ražnatović više nema korona virus

Kako domaći mediji pišu danas, folk zvezda Ceca Ražnatović više nema korona virus.

Ona je uradila novi PCP test u ponedeljak, a rezultate je dobila juče ujutru i pokazali su da virus više nije u njenom telu.

Dan ranije, njen sin Veljko Ražnatović objavio je da više nije pozitivan na virus, sedam dana od kako im je virus dijagnostikovan.

View this post on Instagram

Hvala svima na divnim cestitkama! ❤️🥂

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Kako piše Svet, Bogdana i Veljko Ražnatović odlučili su da sa sinom Željkom žive u Titelu. Iako su renovirali ceo sprat Cecine vile na Dedinju zbog bebe, shvatili su da će im biti bolje u mirnom seoskom okruženje pored njenih koji će pomagati oko bebe.

“To je bila Bogdanina želja, jednostavno je htela da joj majka i sestre budu bliže. Njoj je sada pomoć neophodna, posle carskog reza oporavak malo duže traje, ne sme da diže ništa teško i najprijatnije se oseća pored svoje majke. Veljko se uskoro vraća svojim obavezama, kreće sa svakodnevnm treninzima i mečevima, a Ceca ima svoje obaveze i svoj život, pa bi Bogdana u Beogradu često bila sama što ne želi”, kaže za Svet izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

“Najslobodnija je sa svojima, a sestre Bojana i Nataša su joj najbolje društvo. Mnogo im znači i što u Titelu može da izvodi bebu na svež vazduh kad god hoće, u toku su i radovi oko bazena, planiraju da renoviraju kuću, srede dvorište i leto provedu tamo. Imaju veću intimu nego u gradu, gde ne bi mogli mirno ni da prošetaju dete od silnih fotografa i ljudi koji bi prilazili,” tvrdi izvor.

“Veljko je u više navrata pričao kako majku neće ostaviti samu, sve dok ne bude siguran da je našla nekog ko će da brine o njoj, ali trenutno su mu prioritet žena, dete i njihova sreća, što je i normalno. Ceca je jedva čekala da joj unuk dođe kući, ali kad to poželi da ga vidi i uzme u naručje, može da ode u Titel, nije to daleko, a naravno dolaziće i Veljko i Bogdana kod nje. Mali Željko ima svoju sobu na oba mesta, pa kasnije mogu da biraju gde će. Veljko i Bogdana su naravno presrećni, ravnopravno učestvuju u svim obavezama oko deteta, a svi Bogdani kažu da je prava srećnica jer joj pored roditelja i sestara i muž maksimalno pomaže”, ispričao je izvor za SVET.