Prati nas

Vesti

Ceca se oglasina nakon incidenta: Osećam se ugroženom

Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih nedelju dana prolazi kroz pravu agoniju i to zbog fana koji je neprestano proganja.

Podsetimo, pevaici je izvesni O. L. upao u kuću na Kipru, zbog čega je intervenisala tamošnja policija. Dok ga je uniformisano lice privodilo, on je vikao na sav glas:

“Zašto me hapsite, ovo je kuća moje žene!”, aludirajući na Cecu.

Organi reda su shvatili s kim imaju posla, pa su ga odmah deportovali za Srbiju, gde je nastavio da proganja Ražnatovićevu.Naime, čim je sleteo, on je otišao pravo u crkveni dom kod Hrama Svetog Save i tamo tražio folk zvezdu.

“Sve se odigralo usred bela dana, neočekivano. Bilo je neprijatno i uznemiravajuće. Nepoznati čovek je uleteo u zgradu i počeo da viče kako je Ceca njegova žena, da je on voli i tražio je da je vidi. Obezbeđenje je pokušalo na lep način da mu objasni da pevačica nije u zgradi, da se on nalazi u prostorijama crkve i zamolili su ga da ne viče. Međutim, on se nije obazirao na to nego je bio nasilan i agresivan. Ljudi su videli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i izbacili su ga iz zgrade”, priča dobro obavešten izvor.

Ovim povodom oglasila se pevačica, koja je potvrdila naša saznanja.

“Da, čula sam šta se dogodilo i to nije nimalo prijatno. Ta vest me je veoma potresla. Osećam se ugroženom, ali verujem da će se situacija smiriti i da će taj čovek shvatiti da je neprimereno to što radi”, rekla je kratko folk zvezda za Kurir.

1 komentar

1 komentar

  1. Djole

    05. 07. 2019. at 05:44

    Mora daje brat jebac i sin bokser dva pedofila

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top