Prati nas

Vesti

Ceca se priseća: Zbog nanogice nisam mogla da pomognem Veljku posle nesereće

”To mi je bio najgori trenutak u životu”

Svetlana Ražnatović Ceca prisetila se perioda kada je nosila nanogicu kako bi odslužila izrečenu sudsku kaznu, pa je otkrila da joj je najgori momenat bio kad su joj saopštili da je njen sin Veljko Ražnatović imao saobraćajku, u kojoj mu je branik isekao rame i vrat. 

Pevačica je sada otkrila da joj je to bio najteži trenutak u životu, jer je bila nemoćna da bilo šta uradi za svoje dete.

’’Najgori trenutak u životu mi je bio kad je Veljko imao saobraćajku na Kipru, a ja nisam mogla da odem tamo jer sam imala nanogicu. Nije mogla da ode ni moja sestra. Celu noć smo bili na Skajpu. To je jezivo, kad si majka, a ne možeš da budeš uz svoje dete. Moj brat Milan mi je javio, Veljku je branik isekao vrat i rame. Umrla sam od straha tada i to mi je najteži trenutak u životu, a ništa nisam mogla da preduzmem’’, otkrila je Ceca za Skandal.

Ona je tom prilikom otkrila i kakvi su planovi njenog sina nakon venčanja, tj. gde će živeti sa suprugom:

‘’Pa, Veljko je odlučio da se ne seli pošto, Bogu hvala, kod nas ima prostora za sve’’.

2 komentara

2 Comments

  1. Nena

    10. 01. 2019. at 12:22

    Hhahah ja ne mogu ceo ovaj intervju mi je za plakati, naravno ne desila se nikome nikakva nesreca ne dao Bog, ali ona koja se kao feniks dize iz kucnog pritvora ili sta je sve vec rekla, mila majko gde je mozak

  2. noname

    10. 01. 2019. at 17:21

    Zeno zavezi viseeee

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top