Ceca svađalica: Prepirke sa Miroslavom Ilićem i Kalinićem!

Baš joj nije dan (foto: printscreen)
Baš joj nije dan (foto: printscreen)

Drama u emisiji Pinkove Zvezdea sve zbog Cece!

Ona se prvo posvađala sa kolegom Miroslavom Ilićem oko glasanja za jednog kandidata, a onda iz besa se obrušila na voditelja Milana Kalinića.

Nakon glasanja za jednog od kandidata, Miroslav se pobunio što su dalje pustili i njega i prethodnog kandidata, što je iznerviralo Svetlanu.

Što si ljut, što si podigao stolicu?” besno je odgovorila pevačica, da bi joj Miroslav rekao kako je samo želeo da čuje drugu pesmu. U njihovu diskusiju se ubacio i Kalinić, koji je obično na Cecinoj strani, ali ovaj put je stao na stranu pevača.

Ali tu nije kraj, Ražnatovićeva ne odustaje i nastavlja da se raspravlja. “Ok, ali što si onda podigao stolicu?” upitala je, dok joj je kolega odgovorio kratko “E, nerviraš me!” na šta mu je ona odgovorila sa “I ti mene.” 

Kandidat je nakon toga otpevao drugu pesmu, a žiri je i dalje bio nezadovoljan pa se oglasio i Haris Džinović i rekao “U pravu je Miroslav, moramo imati neki kriterijum” na šta je Ceca rekla da oni to mogu između sebe da reše.

Da nije bio pevačicin dan, možemo suditi i po tome što se nakon nekoliko kandidata zamerila Kaliniću i odbrusila mu “Od njega ne možeš doći do reči, stalno me prekidaš!” 

Povezane vesti