in

Ceca mora da nosi holter!


Ceca se već danima osećala loše

21.9.2013. Nakon vesti da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović primljena u Kliničko-bolnički centar Dr Dragiša Mišović na Dedinju zbog lošeg zdravstvenog stanja, beogradski mediji pišu da će pevačica morati da nosi holter kako bi lekari utvrdili da li ima ozbiljne probleme s kardiovaskularnim sistemom!

„Ceca je primljena u četvrtak, nešto posle 11 sati. Bila je iscrpljena, žalila se na slabost i malaksalost. Imala je jaku aritmiju. Posle detaljnih pregleda, lekari su ustanovili da postoji sumnja da ima srčane tegobe. Za početak moraće da nosi holter kako bi lekari precizno mogli da utvrde koji je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja“, otkriva izvor dnevnog lista Kurir, dodajući da su joj lekari savetovali da izbegava stresne situacije.

„Lekari su joj savetovali da izbegava stresne situacije i atmosferu koja može da joj izazove napetost jer je to presudan faktor koji utiče na pogoršanje stanja kad je reč o krvnom pritisku. Upozorena je da mora da se odmara, kao i da ne sme da se igra s takvim stvarima jer može da joj se pogorša stanje.“

19. 9. 2013. Folk zvezda Ceca Ražnatović nalazi se u bolnici.

Najveća zvezda folk muzike na našim prostorima, Ceca Ražnatović, primljena je danas u jednu medicinsku ustanovu. Ceca je trebalo da se pojavi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Suđenje pevačici zbog optužbe za nasilničko ponašanje i napad na predsednika kluba Mladi Proleter, Aleksandra Volarevića po svojoj prilici nastaviće se 25. novembra.

Pravni zastupnik poznate pevačice, Goran Petronijević za izvor je izjavio da ga je klijentkinja obavestila da se ne oseća dobro zbog malaksalosti i slabosti i da je porodica vodi u jednu medicinsku ustanovu. Petronijević je rekao da će do kraja dana sudu dostaviti lekarsko uverenje iz zdravstvene ustanove u kojoj se Ceca nalazi. Pevačica se poslednjih nekoliko dana oseća loše, tako da je sudija ročište morala da odloži.

D. J. / Tracara.com