in

Ceca u totalnoj izolaciji: niko ne sme do nje


Boji se za zdravlje

Pevačica Ceca Ražnatović nema kontakt ni sa kim iz svoje vile, čak ni sa osobljem.

„Ceca je već 14 dana potpuno sama u jednom delu kuće. Čak ni sestri Lidiji ne dozvoljava da joj priđe jer je u poslednje vreme dosta putovala i ne želi da rizikuje,“ kaže izvor za Informer i objašnjava kako sada izgleda život folk zvezde.

„Ceca po ceo dan gleda vesti na televiziji, a uveče čita knjige ili pogleda neku seriju. Stalno je u kontaktu sa porodicom i prijateljima, ali samo preko telefona. Utehu pronalazi u veri i odlučila je da ne prekida Vaskršnji post, pa uglavnom jede ribu i povrće. Po savetu lekara, imunitet jača vitaminima i voćem,“ objavšnjava izvor i dodaje da ni sa kuvarima nije u kontaktu.

„Hranu joj sprema kuvarica, ali ni sa njom nije u kontaktu! Ona joj ostavi hranu ispred vrata i potom se vrati da samo pokupi prljavo posuđe. Osim sestre Lidije i kuvarice, u Cecinoj vili je i obezbeđenje, ali ni oni ne ulaze u deo u kome se nalazi Ceca.“

Iz kuće folk zvezde privremeno su se iselila ćerka Anastasija, kao i sin Veljko i trudna snajka Bogdana.

„I Cecina deca su u izolaciji, ali ne u vilu na Dedinju. Anastasija je pre dve nedelje spakovala kofere i otišla u Novi Sad kod dečka Đorđa Kuljića. Njih dvoje takođe nigde ne idu, po ceo dan gledaju filmove i serije. Veljko je u Titelu u kući koju je u miraz donela njegova supruga Bogdana. Imaju veliko dvorište, pa veći deo dana provode tamo. Bogdana se viđa samo sa sestrama, dok joj mama i tata ne dolaze jer su zbog posla često u kontaktu sa ljudima koji od njih kupuju piliće. Bogdana je oprezna jer je u šestom mesecu,“ završava priču izvor.

Ceca ide samo u spa-centar koji se nalazi u njenoj kući. Pevačica je prošle godine renovirala prizemlje, gde je napravila bazen, tursko kupatilo i saunu. Upravo tamo ide svako veče na po sat-dva.