Prati nas

Vesti

Ceca: Zaljubiću se u Srbina, stranci me ne interesuju

Ceca Ražnatović u prethodnom periodu često je putovala u Rusiju, pa su se mnogi zapitali da li je folk diva tamo našla novog dečka.

No, ona to demantuje i naglašava da nikad ne bi mogla da bude u vezi sa strancem i da njen partner mora da bude isključivo Srbin.

“Bila sam u Moskvi dva-tri puta. Nisam išla kod Putina, već zbog nekih drugih mojih stvari…”, pokušala je Ceca da ostane tajnovita, a onda se otvorila:

“Nemam nameru da se selim odavde, niti me interesuju stranci. Očekujem da se zaljubim u svojoj zemlji, u našeg čoveka, ovde! Ja sam lokal patriota. Uostalom, zašto moram da se zaljubim, šta mi fali ovako?!”

Pevačica se posle ubistva supruga Željka Ražnatovića Arkana trudila da krije privatni život. Javnosti je predstavila samo jednog dečka – manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta, s kojim se zabavljala tokom 2010. godine. Posle Arkana nije želela da ponovo stane pred oltar.

“Ma ne planiram da se udajem, ne pada mi na pamet da to radim ponovo! Nije taj papir presudna stvar za sreću i emotivnu ispunjenost,” rekla je Ceca.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top