in

Krivična prijava protiv Veljka Ražnatovića


veljko raznotovic
Problemi za Veljka

UPDATE: Blic javlja da je protiv Ražnatović Veljka biće podneta krivična prijava zbog sinoćnjeg incidenta koji se dogodio ispred njegove kuće.

Tužilac je saslušao Ražnatovića bez obzira što nije došao u pratnji staratelja, majke Svetlane, a odluku da bude saslušan bez njenog prisustva doneo je upravo tužilac.

Ražnatović je u policiji u Savskom vencu saslušavan oko dva sata, nakon saslušanja koje je završeno oko 13 časova, Ražnatoviću je na lični zahtev omogućeno da zbog velikog broja fotoreportera izađe džipom sa kojim je stigao u policiju na sporedni izlaz.

Kako je sinoć izvestioTelegraf.rs, sina folk pevačice Svetlane Ražnatović, Veljka Ražnatovića napao je maloletni mladić i to ispred kuće u kojoj živi sa majkom i sestrom Anastasijom.

Kada su čuli neka dešavanja na ulici radnici obezbezđenja koji štite ovu poznatu porodicu izleteli su napolje i razdvojili momke koji su se tukli. Sedamnaestogodišnji mladić M.J. je zatim otišao u Urgentni centar gde je prijavio svoje povrede i izjavio da je on žrtva, jer je prema njegovim rečima napadnut od strane Veljka(17) i dva radnika obezbeđenja.

O ovom događaju još uvek nema nikakvih komentara iz tabora Ražnatović.

UPDATE: Kako piše Blic, Veljko se danas pojavio u policijskoj stanici Savski Venac, gde će najverovatnije biti saslušan povodom sinoćnih još uvek nejasnih dešavnja.

Redakcija Tracara.com