Search
Close this search box.

Ćerka Michaela Jacksona za punoletstvo častila sebe hrpom novih tetovaža

Paris Jackson ( foto: instagram )

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Paris Jackson ( foto: instagram )

Paris Jackson, ćerka kralja popa Michaela Jacksona, nedavno je postala punoletna, te je uradila veliki broj transformacija na sebi.

Paris je svoju dugu, smeđu kosu skratila i ofarbala u plavo, zbog koje sada podseća na pevačicu Miley Cyrus. Osim frizure, tinejdžerka je svoje telo ukrasila sa čak šest novih tetovaža.

Poslednja u nizu je tetovaža njenog omiljenog benda Motley Crue koju je istetovirala na unutrašnjoj strani donje usne. Ovu tetovažu  video je i bubnjar benda, Tommy Lee, te joj je napisao da je „predivno stvorenje“

Pre nedelju dana, Paris je istetovirala reči Queen of My Heart (kraljica moga srca) na ruci, rukopisom njenog pokojnog oca, Michaela Jacksona.

Jednu od tetovaža posvetila je i svojoj baki Katherine, a to je lotus sa kineskim natpisom, koji je istetovirala na unutrašnjoj strani zgloba ruke.  

„Kǎisèlín“ for Grandma Katherine, done by the ink goddess herself @thetattooprincess. Love you, G-Ma. A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on
Pre toga, ova 18-godišnjakinja pohvalila se i tetovažom na ramenima, na kojoj piše „Faith, trust and pixie dust“ (vera, poverenje i vilenjačka prašina).

Paris se 4 godine nakon smrti oca borila sa teškom depresijom, kada je pokušala i da izvrši samoubistvo tako što je prerezala vene i popila veću količina tableta. Od te bolesti izlečila se brojnim obavezama, uključujući i redovne odlaske na sastanke lečenih alkoholičara.

archangel ??

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

POSLEDNJE VESTI