Search
Close this search box.

Cheryl Cole u reklami za L’Oreal

Cheryl Cole u reklami za L'Oreal je opet pokazala da je prirodna lepotica

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Cheryl Cole u reklami za L’Oreal je opet pokazala da je prirodna lepotica

Engleska pevačica Cheryl Cole snimila je reklamu za L’Oréal i tom prilikom nije imala trunku šminke na sebi. Bivša članica grupe Girls Aloud kaže da se neočekivano dobro provela na snimanju.

Navikli smo da poznate ličnosti vidimo u situacijama kada uvek imaju šminku na sebi i zato njihovo pojavljivanje u javnosti bez nje možemo da tumačimo kao hrabar potez. Pevačica Cheryl Cole snimila je reklamu za poznatu francusku komzmetičku kuću, priznavši da je i sama sumnjala kako će to proteći.

“Mislila sam da ću biti nervozna zato što nemam puder na snimanju, ali zapravo bilo je potpuno oslobađajuće. Skin Perfection je proizvod koji štiti kožu, zateže pore i pruža sve što Vam je potrebno pre nego što nanesete puder na lice“, rekla je Cheryl.

Pevačica iskreno kaže da nikada nije morala da brine o koži, pošto nije imala problema sa njom, niti o borama. “Mislim da nisam još uvek u godinama kada moram da budem zabrinuta za svoju kožu, ali ovaj proizvod je svakako odličan za mene jer me priprema za taj period koji dolazi.“– dodala je lepa pevačica.

Kako Vam se dopada Cheryl bez trunke šminke na licu?

D. J. / Tracara.com
Foto: Charlotte Medlicott za L’Oreal

POSLEDNJE VESTI