Chris Brown pozvao Rihannu na druženje sa njegovom ćerkicom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Chris bi voleo da mu se i Rihanna pridruži u igranju sa malom Royalty (foto: Instagram)

Iako je za Crisa Browna ne vežu nimalo lepe uspomene, Rihanna je nedavno dobila upravo njegov poziv da se sastanu i da ona provede vreme sa Crisovom 18-mesečnom ćerkicom, Roylaty.

Izvor blizak pevaču kaže da je RiRi najpre odbila ovu molbu, ali je kasnije ipak još jednom razmislila kada je videla da on ne želi da se pomiri sa njom, već da samo provede vreme sa bivšom devojkom i svojom ćerkom igrajući se. „Zahvalio joj je na poklonima koje šalje Royalty i rekao da bi voleo da se njih troje sastanu i druže se“, priča izvor i dodaje da je Cris čak pevačicu sa Barbadosa izazvao da promeni pelenu malenoj devojčici. Hip hoper takođe želi da njegova ćerka provodi vreme sa tako divnom ženom kao što je Rihanna, dok je pevačica hita Umbrella takođe imala samo reči hvale za dete, za koje je rekla da je jedna od najlepših devojčica koje je upoznala.

Njihova romansa je burno završena, ali je RiRi izgleda spremna da oprosti bivšem (foto: Screenshot)

Ostaje da vidimo da li je Rihanna prihvatila Chrisov predlog i da li će možda iz ovog druženja ponovo buknuti ljubav. Ako ne, Royalty će kasnije moći da se pohvali da je kao beba imala najbolju bebisiterku na svetu.

POSLEDNJE VESTI