Coby radi evrovizijsku pesmu za Karleušu!?

Trenutno najtraženiji domaći producent, Slobodan Veljković Coby, hoće da pošalje Jelenu Karleušu na Evroviziju!

Prema sopstvenom priznanju, on je spreman da pop divi uradi numeru kojom bi uspela da osvoji Evropu, ali i da radi sa njom, bez obzira na okolnosti.

“Želeo bih da radim s Karleušom. Ona ima energiju i kvalitet,” rekao je on u intervjuu za Kurir i dodao da bi voleo da Karleuša sa njegovom pesmom predstavlja Srbiju na Evroviziji.

“Radio sam pesmu za Miligram za Evroviziju ali su je povukli. Samo da bude zdravlja, pa ću raditi pesmu za taj festival za Karleušu,” ispričao je on.

Kao i svake godine, i ove je aktuelna tema Jelene Karleuše na Evroviziji, ali za sada nema naznaka da bi to moglo da se dogodi u skorije vreme.

Prema Tračarinim saznanjima, Coby i Karleuša jesu razgovarali o saradnji, ali još uvek nije poznato da li bi njihova pesma mogla da se nađe na listi numera koje bi potencijalno predstavljale Srbiju na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

RTS je raspisao javni anonimni konkurs za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na najgledanijem svetskom muzičkom takmičenju. Konkurs je otvoren do 1. novembra 2018. godine. Selekciona komisija RTS-a sastavljena od muzičkih urednika RTS-a, od ukupnog broja blagovremeno pristiglih prijava po raspisanom konkursu, izabraće kompozicije rukovodeći se isključivo umetničkim kvalitetom tih kompozicija. Ukoliko od pristiglih radova nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima pravo da samostalno izabere kompoziciju.

Kompozicija koja bude imala najveći broj glasova po odluci stručnog žirija i publike biće predstavnik Republike Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2019 u Izraelu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.