Cory Monteith: Poslednja fotografija pred smrt

Poslednja fotografija glumca okačena je na Twitter samo dva dana pre njegove smrti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poslednja fotografija glumca okačena je na Twitter samo dva dana pre njegove smrti

Otkrivena je poslednja slika tragično preminulog glumca koja je sada postavljena kao avatar na njegovom Twitter profilu.

Poslednja fotografija na kojoj Cory Monteith uživa u večeri sa prijateljima obišla je svet, a nastala je samo dva dana pre nego što je pronađen mrtav u hotelskoj sobi 13. jula. Na slici, Cory je uživao u društvu svojih prijatelja među kojima je bila i njegova mentorka Maureen Webb.

Tokom svog boravka u Vankuveru, gde je slikan poslednji put, Cory je svoje vreme provodio u lokalnom kafiću The Shop ali i u kafiću East of Main Cafe gde je večerao sa Maureen koja je osmislila projekat Limelight – humanitarni pozorišni program namenjen deci koja žive u problematičnom kraju Vankuvera. Ovaj kafe doprineo je projektu utoliko što procenat od svake kupovine odlazi na projekat Limelight.

Svojim fanovima i kolegama ostaće u lepom sećanju, posebno zato što je svoje poslednje dane proveo čineći dobra dela za ugrožene.

Njegova verenica Lea Michele još uvek se nije oglasila na društvenim mrežama. Njen predstavnik za javnost rekao je u kratkoj izjavi „Molimo vas da poštujete Leinu privatnost tokom ovog strašnog perioda.

Što se tiče novih informacija o smrti popularnog glumca, spekuliše se da su u njegovoj hotelskoj sobi pronađeni alkohol i neke nedozvoljene supstance, ali to još uvek nije zvanično. Pravi uzrok smrti biće saopšten u naredna 24 sata.

U.H.N. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI