Prati nas

Čovek lutka od milion dolara: Upoznajte Mauricia Galdija, živog Kena!

Bizarno

Čovek lutka od milion dolara: Upoznajte Mauricia Galdija, živog Kena!

Zahvaljujući savršeno belom osmehu, silikonskim implantima u rukama i grudima, plavom kosom i plavim očima, Maurício Galdi izgleda kao živa Ken lutka!

Kada sam bio mali, nikada se nisam osećao dovoljno lepo i nisam bio zadovoljan svojim fizičkim izgledom” , započeo je svoju priču ovaj momak koji je svoju prvu plastičnu operaciju imao sa svega šesnaest godina.

Mauricio danas radi kao glumac i prezentator, a njegove fizičke karakteristike su potpuno različite od onih prirodnih koje je nekada imao.

U razgovoru za Barcroft TV, Mauricio je odao da mu je Ken oduvek bio idol, i da se oduševljavao njegovim pojavom.

Oduvek sam se divio Kenu i želeo da ličim na njega, imali smo tek po koju sličnot” , priznao je mladić.

Rođen u Brazilu, Mauricio je odlučio da prvi put ode “pod nož” sa šesnaest godina zbog toga što je smatrao da ne izgleda dovoljno dobro da bi se našao u svetu pozorišta.

Prvo je izmenio svoj nos, a potom ugradio silikonske implante u grudi i ruke kako bi dobio figuru “nabildovanog” muškarca, da bi se na kraju odlučio na trajno menjanje boje očiju – iz smeđe u plavo.

Svoju prvu operaciju sam platio iz svog džepa. U to vreme sam radio kao model i rekao sam svojim roditeljima samo dva dana pre operacije. Bili su zgranuti” , objasnio je.

U roku od samo 10 godina, Mauricio je imao više od 10 plastičnih operacija i još toliko kozmetičkih prepravki. Njegova majka tvrdi da, iako on kaže da je srećan, ona nije baš sigurna.

Bio je oduvek simpatičan mladić, neko ko stalno ima potrebu da menja sebe ne deluje srećno…. nisam sigurna u to” , iskrena je njegova majka.

Međutim, Mauricio tvrdi da “živi za svoj izgled” i da je zahvaljujući plastičnim operacijama uspeo da postane dobro promovisana i uticajna javna ličnost.

Moj dan izgleda tako što gostujem na TV-u, snimam reklame, radim photoshootinge i promovišem različite brendove na instagramu” , objasnio je on.

Za kraj, Mauricio je dodao da je srećan, ali da nije siguran da li je on zaista poznata ličnost.

Svakako je da imam fanove u Brazilu koji vole Kena i moj izgled i oduševljavaju se njime, ali ne mogu tačno da izmerim količinu moje slave i moj uticaj na društvo.”

 


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top