Prati nas

Bizarno

Ljubav prema lutkama je prerasla u opesiju: Ljudski Ken i Barbi šokirali svet svojim izgledom

Par je do sada na operacije potrošio skoro 300 hiljada evra (foto: Sun.com)

Par je do sada na operacije potrošio skoro 300 hiljada evra (foto: Sun.com)

Anastasia Reskoss i Quentin Dehar su dali novo značenje izrazu lepi kao lutke.

Par iz Francuske je na svoju opsesiju lutkama Barbikom i Kenom potrošio do sada 280 hiljada evra kako bi ličili na omiljene lutke. Njih dvoje su zajedno imali preko 15 operacija, koje su uglavnom finansirali njihovi roditelji. Oni planiraju da i dalje nastave sa transformacijama i čak su i legalno promenili ime u Ken i Lutka.

Pre operacija Quentin i Anastasia su izgledali ovako (foto: Mirror)

Pre operacija Quentin i Anastasia su izgledali ovako (foto: Mirror)

Anastasia je studentkinja i ima samo 20 godina, a o ovome ona kaže: “Plastična hirurgija je naša opsesija. Želimo da život provedemo zajedno postajući lutke koje obožavamo”. Quentin, 23-ogodišnji vlasnik prodavnice telefona, kaže: “Volimo što smo Barbi i Ken zajedno. To nas spaja još više i izgledamo tako dobro zajedno”, i dodaje: “Roditelji su me razmazili. Platili su većinu mojih operacija jer znaju koliko mi je to važno”.

Njihova ljubav prema lutkama je postala prava opsesija za oboje (foto: Mirror)

Njihova ljubav prema lutkama je postala prava opsesija za oboje (foto: Mirror)

Dok su odrastali u Majseju, i Quentin i Anastasia su bili opsedniti Barbikom i Kenom. Ona o tome kaže: “Roditelji su mi kupovali koje god Barbike bih poželela i mala sam ih preko 100 i bile su tako lepe. U 15. godini sam počela da sve više primećujem kako izgledam i tada sam shvatila da želim da postanem Barbika”. I Quentin je imao slično iskustvo: “Obožavao sam lutku Kena dok sam odrastao. Imao sam i sve dodatke koji idu uz njega i voleo sam njegov životni stil milijardera. Onda sam poželeo da plastičnim operacijama promenim lice i ličim na Kena”.

Anastasia-Reskoss-Quentin-Dehar-3

Zajedno imaju preko 15 opeacija na celom telu (foto: Sun)

Anastasia je sa 17 godina imala prvu opeaciju nosa, a zatim je krenula sa brojnim korekcijama na svom telu, dok su Quentinovi roditelji platili sinu operaciju nosa kada je imao 18 godina, da bi samo godinu dana kasnije u celo lice ubrizgao botox, koji mu je do taj plastčni izgled lutke.

Putevi njih dvoje ukrstili su se pre nešto više od dve godine, a oni o ovom susretu kažu: “Oboje smo bili na zabavi na brodu u Sent Tropeu. Ugledao sam Anastasiu i pomislio koliko je lepa. I ona je mene videla i nismo mogli da prestanemo da buljimo jedno u drugo”, kaže Quentin, dok ljudska Barbika dodaje: “Onog trenutka kada sam ugledala Quentina, zaljubila sam se u njega. Počeli smo da razgovaramo i on je samo rekao: ‘Pronašao sam Barbiku za svog Kena’. Bilo je neverovatno. Cele večeri smo pričali koliko volimo te lutke i kako operacijama pokušavamo da što više ličimo na njih”.

Anastasia-Reskoss-Quentin-Dehar-2

Upoznali su se na brodu pre dve godine i od tada zajedno pokušavaju da postanu pravi, pravcati Barbika i Ken (foto: Mirror)

Odmah su postali par i ohrabrivali jedno drugo na što više fizičkih promena. “Tek kada sam upoznala Quentina, moja transformacija u Barbi je zaista i počela. Unajmila sam ličnog trenera i od tada jedno drugo teramo na bolje stvari”, kaže Anastasia. Oni imaju još nekoliko zakazanih plastičnih operacija kojima žele da svoj izgled što više promene i još više liče na lutke koje obožavaju, ali pored operacija i njihov životni stil prati luksuz u kom uživaju i Barbika i Ken: “Imam automobil vredan 70 hiljada evra kakav je vozio i sam Ken”, kaže Quentin i dodaje: “Sanjamo život Barbike i Kena i nadamo se da ćemo jednog dana imati svoje male Barbike i Kenove”.

Anastasia-Reskoss-Quentin-Dehar-4

Pred njima je još nekoliko operacija da bi ostvarili svoju životnu želju (foto: Mirror)

Iako oni deluju savršeno srećni u svom svetu, postoji i mračna strana njihovog životnog stila: “Ljudi pričaju zlobne stvari o nama. Plastična hirurgija nije uvek prihvaćena, ali mi volimo kako izgledamo”, kaže na kraju ovaj neobičan par.

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. oooo

  22. 10. 2015. at 11:17

  Jel jos neko primetio da je barbika za barbikinu konstituciju malo debela?

 2. skandalka

  22. 10. 2015. at 11:42

  Napumpaju sise , dupe usta i misle da su ribe ? C c c c … On rahiticni jadnicak , a ona predebela . A , dobro nikog ne ugrozavaju . Who cares …

 3. joj

  22. 10. 2015. at 11:54

  buahaha ni slicno barbiki i kenu, ona izgleda kao silikonska starleta deblja od njega, a on izgleda kao da vise voli druge kenove nego barbike .. bolje bi mu bilo da ode malo u teretanu i poradi na masi hahha .. plastic freeks

 4. Royal Bitch

  22. 10. 2015. at 13:06

  koliko ona izgleda lepo na slici pre ovih svih operacija…

 5. WTH HAHAHA

  22. 10. 2015. at 15:03

  Koliko se ona upropastila neopisivo,em je debela za jednu barbiku em joj je lice uza sa silikonima vise lici na kraljicu silikona nego na barbi a on ******* jos je i nekako lepsi od nje ali premrsav…

 6. Anna

  22. 10. 2015. at 15:40

  Na sta ovaj lici ahahaha, telo sitno, glava bundeva

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top