(TV SPOILER) Da li je ona zaista mrtva?

Iznenadna smrt u seriji….ili ne? (foto: tvline.com) Ako niste gledali poslednju epizodu serije Revenge nemojte čitati dalje!
Ako jeste onda sigurno već znate da je Victoria Grayson – mrtva. Jedan od glavnih likova u seriji izgubila je bitku sa Emily Thorne i izgorela je u eksploziji koja je zahvatila Grayson Manor. Glimica Madeleine Stowe je za časopis Tv Line potvrdila je za da je Viktorija poginula u najnovijoj epizodi i da je producentima još ranije predlagala ovaj scenario. „Ovako nešto sam predlagala još u prvoj sezoni, ali tada je to glatko odbijeno. Postojala je šansa pred kraj treće, ali dogovor je pao da Viktorijin kraj bude u četvrtoj sezoni“, izjavila je Madeleine. Ona još i dodaje da smrt njenog lika ne bi trebalo da bude iznenađenje, pošto je Viktoria oduvek imala sklonost ka samoubistvu.“Ona je jedan od najkomplikovanijih likova ikada viđenih u serijama. U poslednjim epizodama četvrte sezone otkriće se još zanimljivih činjenica o njoj“, kaže Madeleine. Ipak, ona je izjavila da ćemo Viktoriju videti u flešbek-scenama kako bi njena priča bila zaokružena. „Kraljica“ Victoria Grayson na svom tronu (foto: tvline.com) Da li je ovo kraj nekada veoma popularne serije? Zvaničan odgovor na ovo pitanje trebalo bi da dobijemo do sredine maja. Zbog glavne glumačke ekipe koja se razišla tokom aktuelne sezone, sva je prilika da će poslednje epizode ove sezone biti i poslednje jer bi sa ubistvom glavne suparnice Emily Thorne i njena osveta bila potpuna i završena. Šta vi mislite o ovom obrtu i da li vas je iznenadila Victorijina smrt?

2 Responses

  1. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

  2. koliko lepa zena, to je neverovatno. ja kada sam procitao koliko ima godina nisam mogao da verujem. meni je ona bolja riba od glumice koja igra emili, a ova je vise nego duplo mladja. odlicno je odglumila jako kompleksan lik, svaka cast za sve i zao mi je sto ide iz serije i mislim da seriju bez nje ne vredi nastavljati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI