Da li možete da prepoznate Craig Davida?

Craig Davida su treninzi učinili neprepoznatljivim
Craig Davida su treninzi učinili neprepoznatljivim

On na Twitteru poručuje: #EatCleanTrainDirty, ali da nije preterao sa treninzima? Da li biste ikada rekli da je ovo lice 32-godišnjeg muškarca i telo jednog pevača? Ne bismo ni mi!

Engleski pevač Craig David je u fazi snimanja šestog albuma, ali fotografije koje vidite ne govore o tome. Na njima možemo da vidimo pevača u teretani, koji je očigledno postao veliki zavisnik od treniranja, tako da je svoje telo doveo do neprepoznatljivosti. Da li on to želi da nam poruči da se menja profesiju i postaje bodibilder?

Pored gornje fotografije na svom Instagramu David je napisao: ”Samo odem na ovu fotografiju u mom telefonu, koja je u folderu ‘Ostani fokusiran’, i podseti me da stalno treba da se vraćam na traku. Mnogo je dobar osećaj kada postignem svoj cilj, ne slušajući stare, unutrašnje slabosti koje me vraćaju na to kakav sam bio pre. Verujte mi da radi!!! Sve što čujem u sebi, kada vidim ovu fotku, jeste: ‘Prekini da budeš slab i sredi se.. Uradio si to pre, što znači da možeš opet!’ BUM!”.

Veoma je pohvalno kada je osoba posvećena zdravom životu i treniranju, ali nijedna krajnost nije dobra, a Craig deluje kao da je malko preterao. Šta vi mislite?

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top