Kaja snimila duet sa Craig Davidom!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I dok neke pevačice već godinama pričaju o inostranoj karijeri, Katarina Ostojić Kaja rešila je da manje priča, a više radi, te ćemo uskoro biti u prilici da čujemo njen duet sa pevačem Craig Davidom!

Kako piše magazin Svet, Craig David je dugogodišnji prijatelj i saradnik Kajinog verenika Junior Jacka, koji ga je pozvao da gostuje u pesmi Disco Ball, što je David oberučke prihvatio. Craiga Davida obožavam i njegove pesme slušam deceniju unzada, tako da sam presrećna što je pristao da sarađuje sa mnom,“ kaže pop pevačica koja dodaje da su ona i Craig saradnju dogovorili preko Skypa.

„Preslušao je pesmu, napisao tekst za svoju deonicu i poslao audio-snimak u roku od mesec dana. Ne želim ništa da obećavam, ali nadam se da ću uspeti u onome što sam zacrtala. Svi koji su čuli naš duet ubeđeni su da će postati veliki hit. Sada pravimo planove za snimanje spota u Americi, i tek onda ćemo početi sa promocijom,“ otkriva Kaja.

Pevačica je otpočela i pregovore sa belgijskim ogrankom Universal musica, koji je veoma zainteresovan za saradnju sa njom.

Izvor: Svet/Foto: Marko Sovilj

POSLEDNJE VESTI