Prati nas

Extra

Danijela Karić o bivšoj snajki Karleuši: Istina o razvodu od Bojana

Ona je otkrila da je mnogo devojaka pokušalo da uđe u njihovu porodicu zbog novca, ali da je Jelena zaista volela Bojana.

Danijela Karić, nekadašnja članica grupe DND i kćerka Hafe i Dragomira Karića otkrila je zbog čega je pukao brak pop dive Jelene Karleuša Bojana Karića. Ona je otkrila da je mnogo devojaka pokušalo da uđe u njihovu porodicu zbog novca, ali da je Jelena zaista volela Bojana.

”Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje,” ističe Danijela.

Naslednica bogate imperije podseća da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.

”Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude,” smatra Danijela.

Ona dodaje da je i posle Karleušinog raskola sa porodicom Karić bila na njenim nastupima. ”Išla sam na njene koncerte i super se provela. Njeni nastupi su odlični. Opet bih otišla da je slušam, što da ne.”

Karleuša i sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u “Vili Jelena” sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine. Bojan se dve godine kasnije oženio Mašom Nikolić, koja mu je rodila dvoje dece, a pevačica se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, sa kojim ima dve ćerke. (Svet)

4 komentara

4 Comments

 1. lulu

  04. 02. 2018. at 12:39

  Pazi kad ti ne verujem. Nikad se JK ne bi udala za dežmenkastog Bojana da nije imao pare. Tako Danijela ne pričaj gluposti molim te. Ako te je JK ubedila svojom “ljubaznošću” da je volela Bojana, nikoga na svetu osim tebe nije. Kad je to Bojan skapirao dao joj je šut kartu i nikad zažalio nije. Spasao se čovek.

 2. Countess

  04. 02. 2018. at 20:27

  Interesantno da ne spomenuste i razlog njihovog razvoda, o čemu su još onda brujali svi – JK & telohranitelj uhvaćeni u akciji “na zadnjem sedištu moga auta, OooooOoooO”… Ali dobro, jasno nam je da pišete isključivo hvalospjeve o “divi”.

 3. s

  05. 02. 2018. at 14:07

  puni ste viceva..cuj ljubav_-da je ljubav trajalo bi bar dan više od dve meseca..uzasni ste

 4. zara

  05. 02. 2018. at 19:14

  zna se sta je razlog hopa cupa na zadnjem sedistu zna se sta ova radi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top