Dara Bubamara i Katarina Grujić luduju za ovim poznatim frajerom

Obe vole Buraka (foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll/darabubamara_official)

Dve pevačice, Dara Bubamara i Katarina Grujić, otkrile su kog glumca posebno vole da gledaju na malim ekranima. U pitanju je veliki turski zavodik Burak Özçivit, koga će naša publika od večaras imati prilike da gleda u novoj sapunici Beskrajna ljubav.

“Jedva čekam da vidim kako će se Burak snaći u ovoj seriji! On mi je omiljeni turski glumac. Ja inače gledam vrhunske turske serije pogotovo kad je ovako ledeno vreme i kada sam ušuškana kući, tako da neću propustiti prvu epizodu. Moram da priznam da je Burak mnogo dobar frajer, onako baš pravi muškarac, mada je moj Nemanja ipak bolji”, rekla je Katarina Grujić za Pink.rs.

A photo posted by Burak Özçivit ?? (@burakozcivit) on

I Dara Bubamara je očarana 32-godišnjim glumcem i priznaje da joj je za oko zapao još kao Bali-beg u Sulejmanu. “Burak je top frajer, nestrpljiva sam da vidim kako se snašao u ovoj ulozi, pošto je kao Bali-beg bio fenomenalan. Sigurna sam da će se zbog ove serije žene još više zaljubiti u njega. Jedva čekam da serija večeras počne sa emitovanjem, neću to propustiti”, izjavila je Dara, a prenosi Pink.rs.

Povezane vesti

Back to Top