in

Dara Bubamara ostala bez albuma?! Za sve je kriv bivši muž

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, bez obzira na zlurade komentare uvek je podržavao svaki izbor svoje bivše žene, kako ljubavni, tako i poslovni.

Tvrdio je da su upkos svemu najbolji prijatelji i da će uvek biti tu za nju, međutim pevačica je ovog puta očigledno prešla prag njegove tolerancije, pa je rešio da je otkači.

Milanova firma je više od godinu dana radila na Darinom albumu, sve pesme su bile spremne, ali to je propalo.

„Nedavno se između Dare i Milana desio skandal, on je neko ko je njoj bio najveća podrška, i bez obzira što su se razveli davao joj je najveći vetar u leđa,“ počeo je izvor.

„Bili su bliski, prvenstveno kao Kostini roditelji, a onda i kao prijatelji. Milanova produkcija i firma koja se bavi karijerom mnogih svetskih muzičkih zvezda, trebala je da izda Darin album. On ga je još prošle godine najvaljivao, ali stalno su pomerali datum premijere. Međutim odustao je od tog projekta iz za sada još uvek nepoznatih razloga,“ nastavlja izvor.

„Dara je još u maju prošle godine, na svoj rođendan, trebala da izbaci novu pesmu, međutim zbog cele situacije sa korona virusom to se nije desilo. Milan sada neće da čuje za nju, ko god da ga okrene on priča da ga ona, kao ni njen album, ne zanima. Jedino što ima da kaže jeste ‘Ne spominjite mi je’“ kaže za SVET dobro obavešten izvor.

„Moja firma radi na pripremi njenog novog albuma, biće nešto potpuno drugačije, jedan od najboljih koje je do sada radila. Dara je moj veliki prijatelj, ona je institucija što se muzike tiče. Dara, Ceca, Brena, Dragana Mirković to su prave zvezde,“ izjavio je Milan pre godinu dana za SVET, ali do saradnje po svemu sudeći neće doći, a čime je to Dara razljutila bivšeg muža ostaje da vidimo.