Prati nas

Vesti

Dara Bubamara piše knjigu o životu, naziv je bizaran kao i sama ideja

Nije da je neočekivano – Dara Bubamara odlučila je da napiše knjigu, u kojoj će otkriti nepoznate detalje o životu.

To znači da će pevačica prvi put iskreno govoriti o ljubavnim vezama, aferama, nagim fotografijama, ali i malo poznatim stvarima iz karijere. Kaže da je već smislila i naziv knjige.

“Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj… I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a videćete i zašto kada budete čitali,” otkriva Dara uzbuđeno za Kurir, ali još drži u tajnosti kada će spisi ugledati svetlost dana.

Ideja da nakratko postane pisac i svoju intimu podeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu. U njemu je, da je prihvatila ulogu, trebalo da se pojavi sa DJ Snakeom i američkim hip-hoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj.

“Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj,” ispričala je Dara, dodavši da je pomenuti lepe uspomene iz prošlosti.

“Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina,”dara zaključila je pevačica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top