Prati nas

Vesti

Dara Bubamara preti Vidiću, a on joj oštro odgovara

(foto: Instagram)

Dara Bubamara i Saša Vidić već godinama nisu u dobrim odnosima. Oni ne biraju reči dok se javno prozivaju, pa je tako Dara nedavno otkrila da bi rado ubila Vidića.

”Kada bih dobila sedmicu na lotou, prvo bih počastila Sašu Vidića. Kupila bih mu kilo otrova. Mnogo je zloban i stalno me proziva, a ne znam zbog čega”, izjavila je pevačica u jednoj emisiji.

Naravno, modni kreator joj nije ostao dužan, te joj je momentalno odgovorio teškim prozivkama.

”Draga Bubašaro, hvala. Što kažu ljudi, od tebe ni otrov ne bih uzeo, no svakako bih ti od srca poželeo da više ne slikaš svoju mindžu, ako ne zbog sebe, barem zbog tvoje porodice. Ipak, ti si uzorna majka, poznata pevačica. Ne ide da ti nacija gleda mindžu i anus’’, rekao je Vidić, pa je dodao i: ‘’Usput, kad kupiš taj isti otrov, probaj malo za tvoju visinu, biće dovoljan i čep. Spasi naciju! Nisam ja Snežana pa da se družim s patuljcima, ja te i ne vidim osim kad mi pošalju slike ili video za žiri’’

6 komentara

6 Comments

 1. tanja

  03. 10. 2017. at 16:14

  Zašto se Ceca druži sa ovim Vidićem? “S kim si-takav si”…

 2. keki

  03. 10. 2017. at 17:58

  Lol @Tanja pravo u srce

 3. Roxy

  03. 10. 2017. at 19:49

  Posto mi je komentar na moderaciji, evo delic, znaci ako vazi s kim si takav si, onda svi treba dobro da pogledaju sa kim se druze, jer tu ocigledno vazi simbioza. Sad, nek me neko podseti za sta ono bese Kostic navatan skoro..?

 4. tanja

  04. 10. 2017. at 01:47

  Koji Kostić?
  A da važi “s kim si-takav si” važi, sličan se sličnom raduje, pa evo iz ličnog primera družim se sa ljudima sa kojima delim slične poglede na život, koji su mi bliski po ponašanju, stavovima, i svemu ostalom. Ne mogu da se družim sa nekim ko mi nije drag i simpatičan, a verujem tako i većina ljudi, pa i Ceca (s tim što se ona sa mnogima druži iz interesa i koristi, ali to je već druga priča, a koliko znam Vidić joj je baš blizak kućni prijatelj, verovatno zajedno tračaju i ogovaraju:)

 5. L

  04. 10. 2017. at 12:41

  LLorka je zvanicno zabranjena na ovom sajtu. Čuvajte se ostali komentatori.
  Lorka

 6. Bellagio

  05. 10. 2017. at 03:34

  Ovo iz rubrike Kad Nebitni Ratuju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top