in

Dara Bubamara se vratila bivšem suprugu?


Dara Bubamara se posle tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću. Folk zvezda se pre nekoliko dana navodno pomirila sa biznismenom iz Pariza, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu na Ledinama.

„Dara je sa bivšim posle razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je pre nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gde peva za doček Nove godine i rekao da bi voleo da zajedno budu te večeri,“ priča dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje da su se Bubamara i Kesić videli dva dana pred najluđu noć.

„Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svetu da ponovo budu porodica. Dara se raznežila na te njegove reči, primakla mu se i poljubila ga je. Posle su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.“

View this post on Instagram

Proslava Kostinog 11. rođendana za društvo zbog raspusta, (2.1. je dan rođenja, nastavak slavlja u Parizu)???

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Bubamara je 31. decembra nastupila u jednom restoranu na Ledinama, u koji je Kesić stigao sa prijateljem.

“ Dara je pevala, a Milan se smestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sede za istim stolom,“ objašnjava sagovornik.

Dara nije želela da prizna da je ponovo u ljubavi sa bivšim mužem, ali je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.