Prati nas

Vesti

Dara Bubamara se vratila bivšem suprugu?

Dara Bubamara se posle tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću. Folk zvezda se pre nekoliko dana navodno pomirila sa biznismenom iz Pariza, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu na Ledinama.

“Dara je sa bivšim posle razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je pre nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gde peva za doček Nove godine i rekao da bi voleo da zajedno budu te večeri,” priča dobro obavešteni izvor blizak pevačici i dodaje da su se Bubamara i Kesić videli dva dana pred najluđu noć.

“Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svetu da ponovo budu porodica. Dara se raznežila na te njegove reči, primakla mu se i poljubila ga je. Posle su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.”

Bubamara je 31. decembra nastupila u jednom restoranu na Ledinama, u koji je Kesić stigao sa prijateljem.

” Dara je pevala, a Milan se smestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sede za istim stolom,” objašnjava sagovornik.

Dara nije želela da prizna da je ponovo u ljubavi sa bivšim mužem, ali je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top