Prati nas

Televizija

Dara Bubamara stiže u Zvezde Granda?

Iako se u početku nećkala, Dara će se pridružiti drugarici u čuvenom žiriju

Da je posle svađe zaista sve slađe, uverili smo se na primeru Jelene Karleuše i Dare Bubamare, koje su se nakon dugogodišnjeg sukoba zvanično pomirile.

U znak pomirenja, Jelena je gostovala na Darinom koncertu, a onda su njih dve putem medija i društvenih mreža izjavljivale jedna drugoj pravu ljubav.

Kako su i jedna i druga poznate po oštrom jeziku i nemaju problem da iznesu svoje mišljenje, imaćemo priliku da ih od septembra gledamo u studiju Grand televizije, i to u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

“S obzirom na to da je Jelena postala zaštitni znak najgledanije emisije, a da jedan od članova žirija u novoj sezoni neće biti deo takmičenja, produkcijski tim je došao na ideju da bi idealno bilo da se na njegovom mestu nađe Dara Bubamara. Ona je veoma duhovita i zabavna, a publika je obožava,” otkriva izvor Alo! i dodaje:

“Iako je pre nekoliko godina izjavila da ni za 100.000 evra ne bi prihvatila ponudu Saše Popovića da se nađe u žiriju, Dara je tu odluku promenila. Ona tada nije bila u dobrim odnosima sa Jelenom, pa je to bio glavni razlog zbog kojeg nije želela ni da razmišlja u tom pravcu,” otkriva izvor.

Najzanimljivije će svakako biti kada se Dara i Viki Miljković sukobe, s obzirom na to da je Bubamara često umela da potkači stariju koleginicu.

“Dara je pre nekoliko godina izjavila da Viki posle svih godina na estradi nije uspela da opstane. Ona je tada ispričala da Miljkovićeva nema šta da traži u šou biznisu i da ona to i sama zna.”

“Viki joj je tada zamerila zbog toga što je ispričala, a sada ćemo imati priliku da njihove sukobe gledamo na malim ekranima. Svakako, najzabavnije će biti kada i Karleuša i Viki dođu u sukob, a Dara tada neće izdržati, pa će podržati Jelenu,” kaže izvor.

2 komentara

2 Comments

  1. Minaž

    14. 07. 2018. at 19:38

    Dara fuuuj??

  2. istina

    14. 07. 2018. at 21:43

    dara carica

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top