Darko Kostić iskreno o prekidu saradnje sa Jelenom Karleušom

Darko o odnosu sa JK i Natašom Bekvalac (foto: Screenshot)

Mnogim fanovima Jelene Karleuše njena modna transformacija u ikonu stila i vreme kada je bila najbolje obučena dama naše estrade predstavlja period njene saradnje sa kreatorom Darkom Kostićem, koji takođe deli to mišljenje.

Gostujući u emisiji Exkluziv, Kostić je otkrio, između ostalog, u kakvim je odnosima sa svojom kumom i priznao da on sa njom nema nikakvih problema. “Mi smo apsolutno kumovi. Ja uvek širim ljubav, samo što ljudi ne mogu da prime ljubav. Ja nemam potrebu da se ljutim, ja nisam ništa izgubio, nisam se svađao ni sa kim”, izjavio je dizajner.

On je govorio i o spektaklu All about diva, koncertu JK održanom u Areni 2010. godine, u čijem je vizuelnom kreiranju imao veliku ulogu. Darko je istakao da je veoma ponosan na to i kaže: “Napravili samo najveći modni imidž ikada, imidž koji je bio veći od bilo koje karijere. Iako su bili potpisani neki drugi, ja sam radio svaki detalj na svakom igraču”.

Artwork koji je pratio koncert u Areni 2010. godine (foto: Screenshot)

Kreator je govorio i o buri koju su izazvali hvalospevi Kim Kardashian o Jeleni Karleuši koji su se našli na sajtu najpoznatije starlete na svetu, a za koje Kostić sumnja da ih je sama Kim napisala. “Ne zato što je to Jelena, jer zato što zaista mislim da se Kim Kardashian ne bavi tim, znajući na koliko frontova oni funkcionišu, mislim da je to nemoguće. Nije nemoguće da je neko iz njenog PR tima. Pa ja svakodnevni na mejl dobijam mejlove Madonne i Kylie Minogue”, izjavio je Darko u Exkluzivu.

Na kraju se osvrnuo i na nedavnu saradnju sa Natašom Bekvalac, za koju je izjavio da ‘najaktuelnija zvezda’ i ‘jedina na našoj estradi još uvek ima intrigu’, ali da je i njen i problem JK što su okružene pogrešnim ljudima iz njihovog PR tima.

Povezane vesti

Back to Top