Search
Close this search box.

Darko Kostić na saslušanju: Dečko me je proganjao i molio da uđe u stan

Sumnja se da L.J. nije jedina žrtva poznatog modnog kreatora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sumnja se da L.J. nije jedina žrtva poznatog modnog kreatora

Nakon raspisane poternice za poznatim dizajnerom, Darkom Kostićem, on se u ponedeljak pojavio na saslušanju u policijskoj stanici, gde je negirao sve optužbe petnaestogodišnjeg L.J., koji ga je optužio za seksualno uznemiravanje.

Kako prenosi domaća štampa, Darko je u policiju došao oko 23 časova nakon što je u medijima saznao da je raspisana poternica za njim. On je tom prilikom izjavio da je maloletnik izmislio celu priču, i da je on njega praktično proganjao.

“L.J. poznajem iz muzičkog šoua Neki novi klinci. Hteo je da bude foto-model, nekoliko puta je bio kod mene i insistirao da ga fotografišem. Slikao sam ga, ali sam mu odmah rekao da nema ni visinu a ni talenat za taj posao. Međutim, on je nastavio da mi piše na Facebooku. Toga dana došao je na vrata i lupao i lupao. Nisam hteo da ga pustim unutra, ali on je bio uporan, nije hteo da ode. Na kraju sam otvorio vrata i tada sam ga gurnuo, i moguće da sam mu možda pocepao majicu. Na tome se sve završilo. Ne znam zašto je posle toga rekao to što je rekao“, izjavio je modni kreator na saslušanju, piše Kurir.

Zbog razlčitih verzija istog događaja, ali i zbog sumnje da L.J. nije jedina žrtva sličnog napastvovanja od strane Kostića, Treće osnovno tužilaštvo naložilo je policiji da izvrši dodatne provere i utvrdi šta se zaista dogodilo.

POSLEDNJE VESTI