Search
Close this search box.

Darko Kostić na suđenju za seksualno uznemiravanja: Smejao se, pa dobio opomenu sudije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, koji je optužen da je seksualno uznemiravao dva mladića i posedovanje ilegalnih supstanci, nastavljeno je juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu

Jedan od svedoka bio je portir u kreatorovoj zgradi, koji je ispričao da je maloletnik izašao vidno uzrujan iz Kostićevog stana i rekao mu da je kreator probao da ga siluje, prenosi Srpski telegraf.

„Mladić je oko 17 sati došao u zgradu, a kako praksa nije da puštamo ljude bez saglasnosti stanara, rekao sam mu da pozove Darka. Pozvao ga je i on je rekao da ga pustim. Ipak, nakon nekih 45 minuta, mladić je vidno uzrujan, s pocepanom majicom i bez dugmadi na njoj, izašao iz Darkovog stana“, rekao je portir.

On potvrdio da mu je oštećeni mladić rekao da ga je Kostić napao.

„U šali sam rekao ‘i treba da te bije, šta tražiš kod njega?’ na šta mi je on ispričao da je došao kod Darka jer mu duguje neki novac za fotografije i da je potom trebalo da mu plati 50 evra za slikanje. Potom mi je ispričao da je Darko pokušao da ga siluje, a pomenuo mi je i neko otimanje telefona, kao i da mu je tokom te borbe pocepana majica“.

Tokom saslušanja svedoka, kreator se u više navrata smejao, zbog čega ga je sudija nekoliko puta opomenula.

„Moram da vas pitam šta vam je toliko smešno? Zamolila bih vas da se unormalite“, rekla je ona.

POSLEDNJE VESTI