Search
Close this search box.

Darko se oglasio otvorenim pismom nakon izlaska iz zatvora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Darko Kostić nedavno je pušten iz dvomesečnog pritvora, kako bi se branio sa slobode. Kreator se danas oglasio javnosti otvorenim pismom.

Naime, Darko je na Facebooku objavio status u kojem je objasnio šta mu se desilo proteklih meseci i u kojem tvrdi da je lažno optužen.

„Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podršci svojim prijateljima i klijentima, koji su kao i moja porodica bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda Darko Kostic od strane petparackih novina i neistinih teksotva. Jedno silovanje i zlostavljanje i to medijsko sam proživeo ja (pošto pravno za silovanje nikad i nisam bio optužen). Pravda je spora ali dostižna“, napisao je Kostić, pa dodao:

„Svi dosadađnji monstruozni tekstovi i laži koje su mene stavili na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru si sankcionisani sa preko 20 podnetih tužbi. Svaka dalja neistina i optužba će biti isto tako tretirana. Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe kako na sudi tako i u životu“.

Podsećanja radi, sud je podigao optužnicu protiv kreatora. Protiv Kostića je okončana istraga ispitivanjem poslednjeg svedoka – oštećenog maloletnika, nakon čega je Kostićev branilac tražio da se kreatoru ukine pritvor, koji mu je bio određen zbog opasnosti uticanja na svedoke.

Darko Kostić se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

POSLEDNJE VESTI