Search
Close this search box.

Darko Kostić pred kamerama o seksualnom skandalu: Sve mi nameštaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Modni kreator Darko Kostić akter je novog seks skandala, nakon što ga je momak sa kojim je imao seksualni odnos prijavio policiji za uznemiravanje. 

Kostić, koji je proveo više od mesec dana u pritvoru zbog optužbi za silovanje, pojavio se pred kamerama danas, ne bi li se odbranio od novih optužbi.

“Momak koji se pojavljuje u novinama željan je medijske pažnje očigledno, prijavio me je policiji. Svako može da vas prijavi za bilo šta, policija je došla i shvatila da ne postoji nikakvo krivično delo. Ako sam ja nekome poslao poruku, to nije silovanje, to je kategorija bez dodira. Osećam se vrlo tužno i poniženo, ja sam satanizovan. Ja poznajem sve te mladiće koji me optužuju, ali oni su očigledno željni medijske pažnje na vrlo loš način. Ja nisam niko ko je bitan, moćan, ko može nekome da zasmeta. Ja samo radim svoj posao, i sa dečacima i devojčicama, radio sam i sa najvećim imenima iz sveta modelinga, nasilnik nikada nisam bio niti mogu biti. Ni na koga nisam nikada ni ton povisio, a kamoli nekoga silovao. Osećam se užasno”, ispričao je kreator u jutarnjem programu televizije Happy.

Na pitanje da li je iko od javnih ličnosti sa kojima godinama sarađuje stao u njegovu odbranu, Kostić podvlači da će “sud dokazati da nije kriv, a da su svi njegovi prijatelji uz njega”.

“Oni su svi uz mene, glumci, pevači, svi sa kojima sarađujem. Ja slobodno izlazim na ulicu, noćas sam išao do trafike, nemam čega da se plašim. Nemam neprijatelja, ne zameram se ljudima. I dok sam bio u pritvoru, svi su se prema meni ponašali s poštovanjem, niko mi ružnu reč nije uputio, ali moja porodica kroz ovo jako teško prolazi, ne mogu da veruju šta se dešava. Majka je uz mene, zna vrlo dobro šta je istina. Ja zbog njih moram ovo da zaustavim. Niko nije mogao da sanja šta će se desiti. Imam neke nagoveštaje kako je to krenulo, ali neću to za sada reći, jer imam suđenje 10. oktobra, pre toga ništa. Postoje konkretni ljudi koji stoje iza ovoga sigurno. Verujem da će sud presuditi u moju korist”, uveren je on.

Dizajner dodaje i da je sve počelo kada mu je ukraden mobilni telefon.

“Policija je uhapsila te ljude, a oni su onda rekli da se ja bavim prodajom droge i da sam ih polno uznemiravao. To je čudno, ako je bilo tako, što niste odmah otišli u policiju da me prijavite nego ste čekali da vas uhapse sa mojim ukradenim mobilnim telefonom? Ja verujem u sud, jer nikoga nisam ni dotakao, a kamoli povredio. Ja se ionako nigde ni ne krećem, ni ne pojavljujem, nemam šta da menjam u svom ponašanju, jedino da prekinem da komuniciram s bilo kim”, dodaje on, prenosi Svet.rs.

POSLEDNJE VESTI